Installation av en ARB Bull Bar

ARB gör eftermarknaden delar för olika fordon, inklusive en främre stötfångare kit kallas Bull Bar. Detta stötfångaren är gjord för att vara extra stark för att ta missbruk av ett fordon som används för att gå off road ofta. Om du vill installera en av dessa stötfångare Bull Bar på ditt fordon, måste du först ta bort den främre stötfångaren så att du kan installera den nya stötfångaren. Detta bör ta ca en timme eller två att göra ordentligt. Saker du behöver
Assistant Review 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

unbolt beståndet främre stötfångaren från framramen hornen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Koppla ledningarna till hörnet linser med dina händer. Har din assistent hålla ena sidan av aktiemarknaden stötfångaren upp medan du skruva isär sidkolvar på stötfångaren med 3/8-tums Ratchet och uttag, då ni båda dra stötfångaren bort den främre änden. Unbolt krasch burkar från fronten samt med 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Ta hörnet objektiv från beståndet stötfångaren med Phillips skruvmejsel. Installera dessa linser på Bull Bar med Phillips skruvmejsel. Addera 3

Bolt tjuren Bar stötfångare parentes på den främre ramen hornen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en öppen -end skiftnyckel. Placera din assistent på ena sidan av stötfångaren med dig på andra.
4

Lyft Bull Bar upp på fästena på ramen. Bolt Bull Bar till stötfångaren parentes med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89136.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.