E39 Angel Eyes Instruktioner

Konvertera en pre-2001 E39 BMW 5-serie till Hella Celis lampor är en populär uppgradering för dessa bilar. De Celis lampor är också kallad Angel Eyes eller Halos grund av deras avvikande utseende som ser ut som runda, upplysta ögon när de är påslagna. Inte nog med att dessa lampor ser mer attraktiva, men de ger mycket bättre belysning. Vad du behöver

Det enklaste och mest pålitliga sättet att konvertera dina strålkastare till Angel Eyes är genom att köpa ett komplett par strålkastare från en leverantör som Euro Sport Design. Det är möjligt att konvertera ett par icke-Angel Eye strålkastare, men det är svårare.

Innan du installerar din nya strålkastare, se till att du har rätt driftdon för strålkastarna genom att jämföra din befintliga strålkastare ballast fäste med ballast fäste som medföljer satsen. Om du har rätt förkopplingsdon, skaffa dem innan du fortsätter. Du behöver också en Y-sele för att dela upp den gamla enda sele för blinkers och parkeringsljus i två separata kablage för Angel Eyes. Installationen av strålkastare kräver grundläggande verktyg såsom en socket set och en skruvmejsel.
Ta bort de gamla Strålkastare

Ta bort de befintliga strålkastare genom unbolting de fyra bultarna som håller varje pannlampan på. Koppla loss kablarna som går till baksidan av lamporna. Ta bort de nya fästena från den nya CELIS pannlampan genom att skruva loss de två skruvarna och skjuta fästet off. Ta bort den gamla monteringsfäste som fortfarande är på bilen och det kommer inte att användas. Detta är också hållit på med två skruvar. På de flesta E39s kommer passagerarsidan luftkonditionering påfyllningsrör måste böjas för att göra det möjligt för CELIS montering för att passa. Det bästa sättet att göra detta är att använda ett rör-bockningsverktyg, även om det kan göras för hand om du är försiktig.
Installera Angel Eyes
< p> Installera den nya konsolen som du bara bort från CELIS församling. Ta bort kroppen-färgade beklädningsdetalj från gamla strålkastare montering och installera det på CELIS församling. Iaktta försiktighet för att undvika att bryta något. Split befintlig blinkers /parkeringsljus kontakten i två separata pluggar med hjälp av den nya Y-koppling. Anslut de nya kablarna. Skjut CELIS montering på plats och skruva fast den på bilen. Kontrollera att lamporna är all funktion. Har strålkastarna riktade professionellt av en butik för att säkerställa att de kommer att leverera säkra och ordentlig belysning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87937.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.