Hur gör jag Plow en trädgård med en lastbil?

Traktorer och jordfräsar trädgård är maskinerna i valet för plöjning eller bruka en trädgård, men traktorer är dyra och jordfräsar är arbetskrävande för stora trädgårdsland. Om du äger en lastbil, behöver du bara att montera en plog på baksidan för att förvandla det till en jordbruksmaskin. Flera företag erbjuder truck-monterade, trepunktsfäste församlingar som fäster till en standard 2-tums mottagare skumt och tillåta användning av kategori-1 redskap såsom plogar. Saker du behöver Truck-monterade trepunktsfäste
Kategori-1 singel-bottom plog
Visa fler instruktioner
1

Skjut truck-monterade tre -punktslyften ram i lastbilens mottagaren skumt och fäst den med den medföljande stiftet. Spänn det hydrauliska fjärrkontrollen elektriska kontakten till den positiva polen på truckens batteri, enligt tillverkarens anvisningar, och sätta fjärrkontrollen i hytten.
2

Tillbaka upp lastbilen till en kategori-1 singel -bottom plog. Använd den hydrauliska fjärrkontrollen för att flytta de nedre lyftarmarna under nivån för plogens lägre fäststolpar. Tillbaka trucken tills de nedre lyftarmarna bredvid fäststolpar och haka plogens fäststolpar genom hålen på lyftarmen, säkra dem med pinnar.
3

Fäst den översta länken av den tre-punktslyften till länken fastsättning på toppen av plogen med ett stift. Justera den övre länken genom att vrida den yttre turnbuckle huset medurs eller moturs tills plogens ram rider parallellt med marken när spetsen av plogen knappt vidrör marken.
4

Använd den hydrauliska fjärrkontrollen Lyft plogen från marken, sedan köra till kanten av trädgården. Sänk plogen med fjärrkontrollen och justera kopplingarna så plowshare botten är nästan parallellt med marken. Detta hindrar den från att skära alltför djupt på första passet och bloggat lastbilen ner.
5

Drive framåt på första växeln tills plogen når den bortre kanten av trädgården. Stopp, höja plogen, och vända lastbilen. Placera plogen intill kanten av den första fåran, sänk plogen, och driva på för att göra den andra fåran. Upprepa tills hela trädgården plöjs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88572.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.