Hur till Stopp Noisy Ladder Racks

Wind buller är ett stort bekymmer bland dem som har stege rack installerat på sina fordon. Som en icke-aerodynamisk del av fordonets säng eller tak, kan luft rusar runt den främre tvärstången och andra partier av stege rack höga ljud produceras som sticka in i hytten hos fordonet. Detta kan vara särskilt besvärliga på motorvägshastigheter. Olika anpassningar och modifikationer av rack kan bidra till att minska eller eliminera brus på de flesta hastigheter. Instruktioner
1

Inspektera stege rack och se till att den är ordentligt ansluten till resten av fordonet. Detta kan bidra till att förhindra skallror och andra ljud som härrör från en lös passform.
2

Ställ din stege rack några inches bakåt, om din stege rack är av justerbar typ. Vissa steghållare tenderar att skjuta ut över den främre vindrutan, vilket orsakar större delen av luftflödet att studsa av vindrutan och direkt på den främre ribban.
3

Installera en främre avböjarstången vind till den främre tvärslån på din stege rack. Denna enhet kommer att styra luftflödet upp och över stege rack, minska bullret vid höga hastigheter. I de flesta fall är luftriktaren fäst ribban med tre klämmor, vilket möjliggör enkel installation och säker förvaring när enheten inte används. Vissa deflektorerna bultas på ribban och kräver hål som ska borras in i ribban.
4

Stäng alla exponerade håligheter i stege rack. Om du gör det kommer att hålla vinden ut ur dessa områden, vilket minskar vindbrus. Dessa hålrum kan fyllas med expanderande skum eller täckta med tunga band.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89639.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.