Hur du ansluter ett batteri Anslutning för en trailer på en Chevy Silverado

På alla vagnar med elektriska bromsar det är viktigt - och i många stater obligatoriska - för att passa en utbrytning säkerhetssystem som inkluderar ett batteri i en batterilåda med en integrerad laddare. Detta batteri hålls fulladdat av generatorn av dragfordonet, så en varma anslutningen måste vara tillverkade av ett 12-volts källa till släpet. Haka upp batteriet anslutningen innebär införandet av en svart 12-gauge-eller-större tråden i Chevy Silverado: s redan existerande bogsera sele. Saker du behöver
Skruvmejsel
Wrench (tillval) katalog Socket (tillval) katalog Wire
Wire strippor
Inline säkringshållare
Buntband
Show Mer Instruktioner
1

Använd en skruvmejsel, nyckel eller hylsa för att släppa runt sju-stifts uttag från sitt fäste intill bogsera paketet, om det är nödvändigt att ta bort dess yttre fallet. Använd en skruvmejsel för att avlägsna de fästelement som håller ytterhöljet till den inre anslutningen navet, skjut sedan ytterhöljet ner pre-anslutna kablar tills det är ur vägen
2

Skaffa en 30. - fots längd svart 10-gauge wire från en Biltema, en järnaffär eller lastbilen gången i ett hem förbättring lager. Slip ena änden in i det lilla hålet på hitch fallet och ut genom det stora hålet, sedan dra tråden upp till terminalen nav. Använd tråd strippor att trimma en halv centimeter av isoleringen från änden av tråden och vrida de blottade trådarna mellan fingret och tummen för att göra ett rep-liknande fläta.
3

Använd din skruvmejsel för att lossa skruven i toppen av terminalen fyra på terminalen navet. Slip flätan i hålet genom toppen av terminalen och skruva låsskruven tillbaka ner tills tråden hålls tätt på plats. Slip ärendet upp sju-ledad kabel, byt ut fästskruven och installera om skumt i sitt fäste.
4

Dra tråden framåt längs ett chassi skena på undersidan av fordonet, och upp genom motorrummet till platsen för batteriet. Strip och fläta i slutet av tråden enligt ovan, använd en skiftnyckel för att lossa batteriets pluspol klämma, sätter flätan mellan terminalen och klämman sedan åt klämman.
5

Install en inline säkring nära batteripolen, inom sex inches om möjligt. Följ inline säkringshållare monteringsanvisningar, sedan installera en säkring betygsatt enligt släpets batteri tillverkarens anvisningar. Följ loppet av ny tråd och använd buntband för att fästa det varje 18-inches den genom motorrummet och till undersidan av Silverado så att det inte är sårbara för skador.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89150.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.