Hur man installerar en dragkrok på en Honda CRV

När du äger en stadsjeep såsom Honda CRV, du kan bära gods inuti samt dra en last utanför. För att göra det behöver du en dragkrok, och sedan kan du montera upp trailers, cykelställ eller ens en liten båt. Installera skumt är en ganska enkel process, med vissa inblandade tunga lyft. I det här fallet är projektet fordonet en 2008 Honda CRV, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
Spray penetrerande vätska
Stålborste
24-tums brytjärnet
dragkrokssatsen
3/8-tums ratchet, förlängning och sockets
Momentnyckel och uttag
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den.
2

Ta bort ljuddämparen galgar från ljuddämparen genom att lossa dem med händerna eller använda spett för extra kraft. Det finns flera gängade bulthålen varje ram skena samt ett par i mitten av dragkrok. Spraya genomträngande olja i dessa hål skrubba dem sedan med stålborste. Detta bör ta bort all skala eller rost från insidan av hålet och göra bultning i kopplingen lite lättare.
3

Skjut skumt över ljuddämparen och löst skruva den på plats med hjälp av 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag, och hårdvaran medföljer dragkrokssatsen. Det finns en U-bult som följer med kitet som går runt dragkroken mount, och du bör löst bolt detta på plats samtidigt.
4

Vridmoment ner all hårdvara med vridmomentet skiftnyckel och uttag till 56 foot-pounds. Manuellt installera ljuddämparen, sedan höja fordonet bort av domkraften med domkraften och sätt tillbaka den på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88103.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.