Lagar om Beadlocks

En beadlock är en anordning som säkrar kanten av ett däck, eller "kula" till ratten i en bil. Beadlocks existerar i en dimmig område av lagen. Beroende på vilken stat de används i, är de i allmänhet klassas som laglig. I de flesta fall, så länge som en fordonet används på ett säkert sätt, blir det inga problem. Men om en bil med beadlocks blir inblandad i en olycka, även om olyckan på något sätt inblandade i användningen av beadlocks, kunde ägaren av bilen inför betydande juridiska problem. Verkställighet

verkställighet av beadlock lagar är förmodligen den viktigaste faktorn i deras disigt status. Det tar en mycket noggrann titt och ett tränat öga för att upptäcka en beadlock på ett hjul och att skilja den från en look-alike. De flesta poliser är okunniga själva om de lagar i deras stater om beadlocks och det är osannolikt att utfärda biljetter som gäller dem. Beadlocks är endast sannolikt att bli ett problem i utredningen av en olycka.
Sales Ansvar

försäljning av beadlocks är helt lagligt i alla delar av Förenta staten. Risken för en rättegång är minimal för tillverkare och återförsäljare på grund av de vanliga friskrivningar som emitteras. Dessa friskrivningar tillstånd att beadlocks är avsedda för off-road bruk och inte för motorvägen. Detta betyder inte att beadlocks är olagligt för användning på motorvägar, bara att tillverkarna inte ta ansvar själva för denna användning.
SAE J2530

Society of Automotive Engineers (SAE) har skapat SAE J2530 Eftermarknad Krav Wheel Prestanda och provmetoder som har fått stor spridning i bilindustrin. Traditionella beadlocks uppfyller inte dessa krav. Av denna anledning, om en bil är inblandad i en olycka som kan ha samband med användning av beadlocks, kunde ägaren av bilen inför betydande juridiskt ansvar i en personlig rättegång, om inte från statliga åklagare.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88446.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.