Hur man sätter på en Reese Hitch

Det finns många anledningar att dra en släpvagn med ditt fordon. En resa släpvagn ger en "home away from home" på semester. En sluten Nyttofordonstrailer, som är tillgänglig från uthyrningsföretag, kan du flytta ditt bohag själv utan att behöva betala en mover. Oavsett vilken typ du väljer, måste du montera en dragkrok på bilen. Reese är ett amerikanskt företag som specialiserat sig på dragkrokar och har applikationer för de flesta fordon. Saker du behöver
Automotive ramper Sida 2 stoppklossar
Skyddsglasögon
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

backa fordonet på en uppsättning av bil ramper för att underlätta installationen. Ställ i nödbromsen och stoppklossar framhjulen för ett extra mått av säkerhet. Använd skyddsglasögon för att förhindra flagor av rost eller smuts från undersidan av fordonet från att falla in i dina ögon.
2

Sänk reservdäcket från under fordonets bakre del för att göra det lättare att komma åt hitch monteringshål i ramen. Kontrollera instruktionsboken om du är osäker på hur man ska sänka reservdäck. Hoppa över detta steg om din bil inte har en under kroppen monterade däck.
3

Placera de gängade ändar skumt fästskruvar även distanserna eller brickor, beroende på applikation, som är medföljer skumt installationen hårdvaran. Leta fabriken-borrad skumt monteringshål på undersidan av den bakre rambalkar i fordonet. Sätt de kvarhållande bultar genom hålen från toppen så de gängade ändarna av bultarna skjuter ut genom botten av rambalkar.
4

Höj hitch på plats på undersidan av fordonet, vilket gör att bultarna installerat tidigare skjuter genom monteringshålen i skumt. Placera brickor och muttrar över ändarna på skruvarna och dra åt dem med fingrarna.
5

Kontrollera bilens kabelstam inte fastnar mellan skumt och rälsen ram. Om det behövs, skjut skumt eller selen något så att selen inte skadas när skruvarna dras åt. Dra åt alla skumt behålla bultar och muttrar med en socket och momentnyckel till vridmoment specifikationerna i kopplingen instruktioner.
6

Höj utrymmet däcket tillbaka på plats på undersidan av fordonet. Hoppa över detta steg om din bil inte har en under kroppen monterat reservdäck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89521.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.