Bilavgaser Tips

Installera en uppsättning eftermarknads avgassystem tips är en populär och billig modifikation till en bil som skärper upp dess utseende genom att lägga till mer attraktiva avgaser tips. En ny uppsättning av avgassystem tips är enkla att installera och kan kosta så lite som $ 10 eller $ 15 eller så mycket som flera hundra dollar eller mer beroende på vilken typ av spets och bilen som de är avsedda för. Typer
p Det finns många olika typer av avgassystem tips tillgängliga för varje bil. Några av de vanligaste är krom och rostfritt tips. Chrome tips är metal tips som har Galvaniskt med krom och har en extremt blank finish. En variant av krom är svart krom, som har en mörk, rökig look. Om du letar efter något mindre flashiga, det finns även aluminium tips som kommer i en mängd olika utföranden inklusive borstat, vilket tonar ner glans. Det finns också tips tillverkade av kolfiber och de som har pulverlackerat för en mer hållbar finish. Välj en look som kompletterar utseendet och år av ditt fordon. Till exempel en kolfiber tips skulle se dum på en vintagesportbil men skulle arbeta på en avstämd Honda.
Styles

avgassystem tips är tillgängliga i en mängd olika stilar . Det är enda utlopp tips samt dubbla tips avgaser som, som namnet antyder, har dubbla uttag. Ändarna av tips kan vara antingen snedstreck klippa eller skära rakt upp och ner. Olika behandlingar används för kanten av öppningen, från att bara vara avskurna att ha avfasningar som ger ett mer färdigt utseende. Återigen, när man väljer en stil, gå med något som är meningsfullt för din typ av fordon. Det finns också få resonator avgassystem tips som påverkar ljudet av avgaserna (men inte lika mycket som något liknande en ljuddämpare skulle) men brukar inte ändra prestanda.
Storlekar

När du köper ett slutrör, se till att spetsen inte är för stort eller för litet för ditt avgassystem. I allmänhet bör den yttre diametern hos din befintliga avgaser matcha den inre diametern hos den nya spetsen. Ännu bättre, har en ljuddämpare butik berätta exakt vilken storlek på spetsen passar på ditt avgassystem.
Tillgänglighet

På grund av sin popularitet, kan avgassystem tips finns på flera ställen. Biltillverkarna har vanligtvis en rad tips för de bilar som de gör hos återförsäljarna. Det största urvalet av olika tips, men kommer att finnas på eftermarknaden på butiker som Napa och AutoZone, samt kataloger specialitet.
Installation och skötsel

Exhaust tips kan i allmänhet installeras med en skruvmejsel och ett par skruvar, som vanligtvis följer med dricks. Om du inte vill installera spetsen själv, ha en ljuddämpare shoppar installera det. De kan också svetsa den på en mer permanent installation. För att hålla dina dina tips i som ny form, helt enkelt rengöra dem regelbundet med tvål och vatten. Om du har krom eller rostfritt tips, använd en metall polish för att bevara glans och skydda lacken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87946.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.