Hur man byter en Ford Escape Hitch Factory Trailer

The Escape är en liten sport utility vehicle introducerades av Ford Motor Co för 2001 års modell och är fortfarande i produktion från 2011. The Escape använder hopfogad kropp konstruktion och drivs av en tvärgående monterade fyra-eller sex-cylindrig motor med standard tvåhjulsdrift och tillval fyrhjulsdrift. Flykten är tillgänglig med en fabrik dragkrok. Det skumt ibland kan behöva bytas ut om den blir skadad eller om du väljer att installera en hake med en högre dragkapacitet. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
Penetrerande vätska
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Helper Review Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen och hjulkilar hjulet under däck för att förhindra rörelser. Skjut i den bakre delen av fordonet och placera fabriken hitch monterings muttrar och bultar. Spraya mutter och gängor bult med penetrerande vätska och låt det dra i några minuter. Lossa muttrarna med en socket och spärrnyckel.
2

Ha en hjälpare hålla skumt på plats medan du är klar med att ta bort muttrarna. Sänk hitch från baksidan av fordonet och ta bort den. Skjut hitch fästskruvar upp genom monteringshålen. Nå till Access hål i botten på varje rambalk och ta bort skruvar och brickor.
3

Placera de gängade ändar vagnsbultarna som kom med byte skumt i hålen i distansblocken tillhandahålls också. Vik dragtråden fäst vid vagnsbulten att hålla distansorganet på plats. Placera två av bultarna in i åtkomsthålet i undersidan av en av rambalkar. Använd dragtråden fastsatt på varje bult att mata dem in i hitch monteringshålen i ramen. Upprepa för att installera de två återstående skruvarna i monteringshålen i motsatt ramlisten.
4

Ha en hjälpare höja ersättare skumt på plats på undersidan av fordonet. Rada upp monteringshålen i skumt med gängade ändar bultarna installerade tidigare. Var försiktig att inte pressa bultarna tillbaka in i rambalkar. Placera brickor och muttrar som kom med byte skumt över de gängade ändarna av varje bult och dra åt dem.
5

Dra åt muttrarna med momentnyckel till moment betyget enligt instruktionerna som medföljer med skumt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89532.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.