Bärgman släpvagnskablage

Bärgman trailer pluggar, en produkt av Pollak Aftermarket, är runt sju-terminal hitch pluggar och mottagare. Släpvagnskablage konventionellt avslutas i pluggen, medan dragfordonet selar konventionellt avslutas i mottagaren. De pluggar och mottagare har terminaler som är målade i färger som matchar de färgkodade isolering av de separata trådarna innefattar vagnens sju-ledare, är så Bärgman släpvagnskablage en enkel och okomplicerad projekt. Saker du behöver
Bärgman trailer plug
Skruvmejsel
kniv
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Använd en skruvmejsel för att ta bort fästskruv används för att hålla Bärgman pluggen kåpa, varvid den inre anslutningen navet. Fästskruven ligger nära änden av en upphöjd panel med tillverkarens namn präglade på det som rinner ner längden på fallet. Skjut fallet utanför terminalen navet och trä den, lilla änden först, på vagnens sju-ledare.
2

Använd en kniv att trimma ca 1-1/2-inch av kabelmuff från de interna ledarna, bevara intakt isoleringen runt varje slinga. Använd tråd strippor att strippa 1/2-tums av isoleringen från varje enskild tråd, sedan vrida koppartrådarna i varje tråd för att göra sju rep-liknande flätor.
3

Matcha varje färg- kodad tråd till terminalen skruven i Bärgman terminal nav målade i samma färg, installera en kabel i taget och dra ner den terminalens skruv. Upprepa processen tills alla sju kablar är anslutna.
4

Skjut Bärgman kontakten fall tillbaka upp kabeln, installera det på terminalen navet och skruva fästskruven igen

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89199.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.