Hur Wire en elektrisk Tongue Jack

En elektrisk tungan jack gör det lättare att koppla in och ur din husbil, båt eller nyttofordonstrailer. Det fungerar genom att höja och sänka tunga av en släpvagn med en elektrisk motor. Detta undviker den mödosamma uppgiften att manuellt veva skruvdomkraften med händerna. Den elektriska uttaget drivs genom vagnens batteri. Använd aldrig mindre än 10-mätare tråd om du behöver förlänga kablarna som finns i monteringssatsen. Med ett fåtal vanliga verktyg, kan vem som helst utföra denna uppgift. Saker du behöver
10-gauge isolerad tråd (vit och grön) katalog sidavbitare
Avbitare
Butt kontakter
Tänger
Buntband
Säkringshållare med 10 - amp säkring
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Strip 1/4 tum av isolering av det vita och gröna ledningen på elektriska tungan jack och utanför 10-gauge grön och vit tråd.
2

Anslut uttaget gröna ledningen till den 10-gauge grön tråd med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje ände och komprimera med en tång. Anslut uttaget vita ledningen till den 10-gauge vit tråd med samma metod.
3

Guide dessa trådar längs ramen av trailern till batteriet. Fäst kablarna till släpet med buntband.
4

Slopa sladdarna till rätt längd med avbitare. Strip 1/4 tum av isolering av båda trådarna. Anslut den vita ledningen till säkringshållaren tråd med en butt-kontakt.
5

Lossa klämmorna off på batteriet. Skjut säkringstråd enligt den positiva polen och den gröna ledningen under minuspol. Dra åt skruvarna på baksidan nedåt.
6

Wrap alla anslutningar i eltejp för att ge extra skydd mot väder och vind.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89542.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.