Fog Lamp Installation

Dimstrålkastare är monterade på framsidan av ett fordon för att förbättra sikten i dimma, dimmig, och svag belysning. Många fordon kommer med dimljus fabriksmonterat, men om din inte, eller om du bara vill ha lite flashier lampor, kanske du vill installera din egen. Det finns en hel del valmöjligheter när det gäller färg, luminiscens och tillverkare. Oavsett vilken typ av lampor du väljer, är installationen ganska lätt och kan göras med relativt få verktyg. Saker du behöver
metall borr
Dimljussats
Drill
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var du ska montera dina dimljus. Om du köpt stock lampor från återförsäljaren, kommer instruktionerna tydligt visa var de är tänkta att installeras. Vissa fordon kommer med en utskärning på instrumentbrädan för dimljus, om du vill sätta ljus här bara pop ut locket till fascia
2

Montera lampor.. Om ditt fordon eller grill guard inte kommer med en anvisad plats för montering av lampor, kan du behöva borra ett hål för bultarna. Se till att du noggrant kartlägga platsen innan borrningen. Skruva lampor i med de medföljande skruvarna och dra åt med en skruvmejsel eller skiftnyckel.
3

Kör de elektriska kablarna från lamporna till fordonen elsystem. Du kommer att behöva köra den elektriska kabeln från lampan till fordonets insida. Om din bil har en anvisad plats att installera dimljus, bör du kunna dra kablarna igenom där. Om inte, se instruktionerna som medföljer dina lampor och köra tråden bygger på estetik och bekvämlighet.
4

fästa lampan kablarna till bilens elsystem. Metoder varierar med olika kit dimljus, så se bruksanvisningen. Hitta säkringsboxen på din bil genom att hänvisa till manualen, eftersom det är där du ska fästa reläet dimljus (en plast bit med tre kontakter i slutet av kabeln). Se instruktionerna som följde med lampor på hur du ansluter reläet.
5

Hitta där din befintliga ledningar passerar från motorn till hytten på fordonet. Skjut brytarledning genom till stugan på samma plats som de andra trådarna.
6

Montera brytaren. Med dimma fabrik Stock lampor, kommer det förmodligen att bli en särskild plats (hitta det i manualen) för dimljuset switch. Detta kan innebära att poppa ut en plastkåpa och sätta switchen som medföljde dina lampor. I icke-factory lampor, kommer övergången sannolikt att monteras efter antingen dubbelsidig tejp eller en skruv-monteringsvinkel. Om satsen kom med ett fäste, borra hålen och och skruva åt bultarna in genom fästet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89117.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.