Hur man installerar en Jeep Vindruta

Jeepar drevs på stränderna i Normandie under andra världskriget, och i dag de är vana att gå off road på banorna i närheten av Tallahassee och allt däremellan. På grund av detta, ibland glaset på den främre vindrutan kan ta lite missbruk och få trasiga. Lyckligtvis, med ett fordon som Jeep CJ-7, kan byta ut fönstret göras hemma med några grundläggande verktyg Du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Hammer
Byte vindruta glas
Replacement vindruteprofil
Glasrengöringsmedel
1/4-tums diameter nylonrep, 15 meter lång
Assistant
Visa fler instruktioner
1

Unbolt fabriken vindrutan från Jeep med 3/8-tums Ratchet och uttag, och placera i vindrutan på en arbetsyta. Om vindrutan är redan bruten, då det enklaste sättet att få den gamla ut är att bryta det med en hammare och sedan städa upp resterna.
2

Spray vindrutan med fönsterputsmedel och linda ersättare vindruteprofil runt fönstret. Glaset renare kommer att bidra till att smörja kanten av glaset och göra sätta på listen lite lättare.
3

Arbete repet in i sömmen runt vindruteprofilen, lämnar minst 1 fot rep hängande ut från varje ände. Dessa ändar kommer att användas som handtag så det är därför du har så mycket överskott rep.
4

Placera vindrutan på ramen och se till att repet hänger ut från motsatta sidan av ram. Har din assistent trycka på glaset medan du drar i repet genom ramen, arbetar gummilisten över sömmen av ramen. Du ställer glaset på plats, och trycket från assistenten hjälper till att få den sittande medan repet manipulerar gummit av profilen över kanten. Arbeta dig runt vindrutan tills vindrutan sitter.
5

tillbaka vindrutan ramen på bilen med 3/8-tums Ratchet och uttag.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88117.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.