Honda Civic Coil Over Installationsinstruktioner

Varje hjul på Honda Civic har en församling stötdämpare. Enheten består av två delar: den chock dämparen och spolen över våren. Dämparen minskar effekten av gupp på vägen, medan fjädrarna styra inriktningen av fordonet. Spolen över fjädrarna är ansvariga för att kontrollera höjden på fordonet samt läget för fordonets hytt jämfört med axlarna när bilen är i rörelse. Installera nya coil over fjädrar att uppdatera bilens hantering på vägen. Saker du behöver Sida 2 bil domkrafter
stödbenet
Open inför skiftnyckel som
Tänger
Hylsnyckelsats
Kulled Tool Review Ny coil over fjädrar

Visa mer instruktioner
Front Coil Over Springs Installation
1

Lyft den främre änden av fordonet på en hård, plan yta. Använd två bilar domkrafter och placera dem stadigt på ramen precis bakom de främre hjulhusen.
2

Använd ett däck järn för att ta bort muttrarna på framhjulen. Använd två händer för att dra hjulen utanför sina styrpinnar och ta bort dem från fordonet. Addera 3

krypa under bilen och hitta kuggstångsdel av kuggstångsdrivna styrinrättningen. Det är en lång, tunn metall röret som sitter precis som över-och framför den främre axelhuset. Den är kopplad till framaxeln med en lång konsol. Följ ställningen i varje ände för att hitta dragstängerna och knogar styrning.
4

Använd en öppen inför skiftnyckel för att ta bort kronmuttern på parallellstaget ändarna. Använd tång för att ta bort sprintarna. Använd en kulled verktyg för att avlägsna dragstängerna från Styrspindlar.
5

Placera en pallbock under mitten av framaxeln bostäder. Lyft upp stativet tills den främre axelhuset lyfts ungefär en tum. När stötdämparna släpps, kommer framaxeln vila på stödbenet.
6

Följ aggregatet stötdämparen till toppen av hjulhuset. Använd en öppen inför skiftnyckel för att ta bort de två fästmuttrar på toppen av stötdämparen. På vissa Samhällskunskap, är det nödvändigt att öppna huven och komma åt dessa muttrar inifrån motorrummet.
7

sakta sänka framaxeln bostäder med stödbenet tills spolen över fjädrarna kan bearbetas fritt med handen. Installera den nya spolen över fjädrar, vilket gör att den övre och nedre delen av fjädrarna vilar i gummi parentes. Höj främre axelhuset långsamt samtidigt styra fjädrarna i läge.
8

Använd en momentnyckel för att säkra de två fästmuttrarna vid toppen av stötdämparaggregat. Dra åt den övre muttern till 16 mul-pounds och den undre muttern till 14 foot-pounds.
9

in dragstängerna på plats med kulled verktyget. Montera sprintarna på plats med tång. Dra åt kronmuttern att installera parallellstaget till styrspindeln anslutningen.
10

Byt däcken och finger dra åt muttrarna. Sänk och ta bort stödbenet. Sänk bilen till marken och dra åt muttrarna med ett däck järn.
Bakre Coil Over Spring Installation
11

Höj den bakre änden av fordonet med hjälp av två bil domkrafter fäst vid ramen precis framför hjulhusen. Använd ett däck järn för att ta bort muttrarna på hjulen, dra sedan upp däcken och stänga sina styrpinnar för att ta bort dem från fordonet. Placera jack ställning under mitten av den bakre axelhuset och höja höljet ungefär en tum så att vikten av axeln vilar på stödbenet.
12

Öppna stammen och ta bort den övre muttern vid toppen av stötdämparaggregat med en inför öppen nyckel. Nå inuti hjulet väl för att ta bort den undre muttern på toppen av stötdämparen montering med en öppen inför skiftnyckel.
13

Sänk långsamt bakaxeln med hjälp av stödbenet tills spolen över fjädrar kan vara bort från sina övre och nedre infästningar av gummi. Installera den nya fjädern på den övre och undre gummifästen. Sakta höja stödbenet samtidigt styra den nya fjädern på plats.
14

Använd en momentnyckel för att dra åt muttrarna på stötdämparaggregat. De övre muttrarna stramar till 16 mul-pounds och de nedre muttrarna till 14 foot-pounds.
15

Skjut tillbaka hjulen på sina styrtappar och finger dra åt muttrarna. Sänk fordonet utanför uttag och använda ett däck järn för att dra åt muttrarna helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89472.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.