Hur man installerar Trailer Elektriska Kits

De elektriska utrustningar som används för att binda kretsarna i en släpvagn till de av ett dragfordon korrekt kallas missöden. Missöden som används i USA är vanligast av de platta fyra stift och runt sju-pin sorter, samt installation av antingen är en relativt enkel process. Den del av hitch fäst vid släpvagnen är vanligtvis en hanände terminal, som passar in i en matchad kvinnlig mottagare på dragfordonet. Saker du behöver
Wire strippor
Lödning kit
Shrink-wrap isolering kit
Skruvmejsel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Installera en platt fyra stift trailer Inbyggnadssatsen genom att para de färgkodade ledningarna i sin pre-anslutna sele till färganpassade trådar i trailern sele. Använd tråd strippor för att ta bort en centimeter av isoleringen från varje ledare i både selar, sedan vrida ihop ett par åt gången, vilket gör varje gå med en lödning kit och isolera den med en shrink-wrap kit.

2

Installera en runda sju-polig släpvagn Inbyggnadssatsen genom att para de färgkodade ledningarna i släpet sele till satsens numrerade terminaler. Använd en skruvmejsel för att lossa fästanordningen som håller fallet till sin interna hubb, ta sedan bort målet och skjut det - litet hål först - över vagnens sju-ledarkabel
3

. Använd tråd strippor för att ta bort en centimeter av isoleringen från varje av de separata trådarna i kabeln, och dra åt plintskruvarna ner över dem i följande kombinationer: terminal man tar den vita kabeln, tar terminal två blå tråd, tar terminal tre den bruna kabeln, terminal fyra tar den svarta kabeln, tar terminal fem den gula sladden, tar terminal sex den gröna ledningen och terminal sju (i mitten) tar lila ledningen. Installera den elektriska kit fall.
4

Fixa den anslutna elektriska utrustningen till den del av släpvagnen närmast bogsera fordonet, antingen mottagaren av släpvagn tungan eller svanhals, med buntband av plast. Lämna bara cirka sex inches löst för anslutning till dragfordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89193.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.