Hur man installerar propan tankar på V-nosed Trailers

Det perfekta sättet att transportera propan tankar är på utsidan av fordonet eller släpvagnen. Detta är för att förhindra att gas från att bygga upp i ett slutet utrymme om tanken läcker. Uppbyggnaden av gas skulle kunna leda till en explosion eller förgiftning av de åkande. En propan tank hållare skruvas till V-ram på framsidan av husvagnen, är en sådan metod. Installera tanken rack är en enkel process som kräver endast några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Tank rack kit
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Välj ett kit tank rack som kan lagra storlek och mängd av tankar du vill transportera. Storleken på det tomma utrymmet på din V-nosed trailer kan begränsa dina val.
2

Placera tanken rack ovanpå V-nosed metallram av trailern. Placera den så att de två ovala bulthål på båda sidor ligger på ytterkanterna av vagnens ram. Vagnens ramskenor ska köra ner i mitten av båda monteringshålen.
3

Sätt i medföljande "U" bulten runt den vänstra ramen järnväg och genom monteringshålen i bottenplattan.

4

Installera tillhandahålls brickor, lås bricka och mutter på varje bult och handdra. Upprepa denna process för den andra sidan.
5

Dra åt varje skruv lite åt gången för att balansera trycket jämnt på varje sida av "U" bult. Dra åt bultarna till mycket snäv, utan att böja bottenplattan.
6

Ta bort den övre vingmuttern och horisontell bit och placera dina två propan tankar på bottenplattan. Säkra tankarna genom att skjuta den horisontella pjäs igen och dra åt vingmuttern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89576.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.