Hur man väljer en bil Hauler

Om du äger en racerbil och måste ta det till en bana för att tävla i händelser, äger du antagligen en bil dumprar som är perfekt för din bil. Men de flesta människor bara hyra en dumper ibland, så att de inte inser vad du ska leta efter. Från måtten på släpet till bogsering av fordon det, det finns många faktorer att beakta. Här är några saker du bör veta när du väljer en bil dumprar. Instruktioner
1

Se till att fordonet du kommer att använda för att bogsera släpet har kapacitet att göra det. Det värsta tänkbara brinner ut motorn i bilen försöker dra en släpvagn som är för stor. Varje bil eller lastbil har en Gross Rating fordonsvikt som betecknar bruttokapaciteten att din lastbil eller bil kan dra. Innan du hyr eller köper en bil dumprar, se till att din bil bogsera kan det.
2

Kontrollera kapaciteten av en bil dumprar att se till att den kan hantera vikten på din bil och vad du planerar att bogsera. Ta reda på sin GVWR och minska det med vikten på släpvagnen. Resultatet är hur mycket du kan dra i denna trailer. Om du planerar att köpa en bil dumprar och det inte har tillräcklig kapacitet, kan du uppgradera släpfordonets axlar att hantera den extra vikten.
3

Vet lasten du planerar att drag, eftersom din bil dumpern måste ha tillräcklig kapacitet för att hantera det. Ofta är sådana saker som bensin i bilen, tillsammans med andra material och utrustning som ska dras, inte beaktas. Bygg in en marginal för fel, eftersom du kommer att sluta med mer än du tror.
4

Se till att din bil kommer att passa in i släpet. Mät din bil för att avgöra detta. Det är alltid en bra idé att lägga till ett par meter till mätningen - fram, bak och på sidorna. Om din släpvagn är 22 fot lång, till exempel, bör bilen ska bogseras inte vara mer än 18 meter lång. Att göra detta kommer att se till att din bil dumpern har tillräckligt med utrymme för att hantera bilen och utrustning utan att trånga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87879.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.