Installera en dragkrok på en Chrysler Pacifica

Chrysler Pacifica är en medelstora sport utility vehicle (SUV) konstruerade för att bära massor av människor och även dra en stor belastning. Att göra någon form av bogsering, behöver du en dragkrok, om du inte har en, måste du installera en på fordonet. Ett skumt kommer lägga mångsidighet till din Pacifica och kunde lägga till andrahandsvärde. Du bör kunna slutföra jobbet på mindre än en timme. Saker du behöver
Gummi bogsera rem
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Dragkrok kit
stödbenet
Visa fler instruktioner

1

krypa under den bakre delen av Pacifica, och slinga ett gummi bogsera rem under den bakre delen av avgassystemet framför reservhjulet. Unbolt ljuddämparen parentes bakifrån hjälpramen med en 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
2

unbolt stötfångaren bulten från botten av hjälpramen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt skumt på plats, och håll den på plats med en pallbock.
3

Loop fishwire medföljer dragkrokssatsen genom hålet strax framför stötfångaren fästet hålet på botten av hjälpramen, sedan upp genom den stora panelen på insidan av hjälpramen. Fäst platta ur satsen och en vagnsbulten till fishwire. Dra fishwire tillbaka genom hålet så gängorna på bultarna sticker ut från ramen.
4

Bolt skumt till vagnsbulten du bara matas genom hjälpramen med en bricka, mutter och 3 /8-tums ratchet, förlängning och uttag. Bolt fabriken bult stötfångarfästet till skumt och hjälpramen.
5

Kör fishwire genom öppningen precis bakom den bakre stötfångaren bulten och upp genom en av sidkolvar på dragkroken och hjälpram. Fäst platta ur satsen och en vagnsbulten till fishwire. Dra fishwire tillbaka genom hålet så gängorna på vagnsbulten sticka ut till sidan av ramen. Upprepa för alla fyra skruvhål på sidan av skumt.
6

Bolt vagnsbultarna på sidan av hjälpramen till skumt med en bricka, mutter och 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Sätt tillbaka ljuddämparen parentes med 3/8-tums Ratchet och uttag, ta sedan bort bogsera rem för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89006.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.