Hur man gör en Bull Bar

Viltfångare skydda den främre änden av ett fordon utan att täcka över detaljer i grillen och andra funktioner på den främre änden. Vanligtvis är det installerat på en lastbil eller SUV. Ett antal av dessa är kommersiellt tillgängliga, men anpassade viltfångare kan ge ett unikt utseende till den främre änden. Saker du behöver
2,5 "till 3" diameter metallrör
1/8 "till 1/4"
metallplatta Bultar och muttrar av lämplig storlek och styrka
Visa mer Instruktioner
1

Skapa en grov skiss av tjuren bar design. När den allmänna idén förverkligas, bestämma dimensionerna och behövs krökningar. Också vara säker på att hitta korset bar och önskad hasplåt.
2

Bestäm vilken metall som ska användas. Aluminium är en god lätt metall att använda för detta ändamål, även stål kommer att ge stor hållfasthet och lämpar sig för förkromning. Bara vara säker på slangen och metallplattan är av samma metall.
3

Undersök främre underrede av fordonet och kontrollera om bestämmelserna från tillverkaren att montera en tjur bar. Om sådana inte finns, lokalisera var hål kommer att behöva gå. Markera för skruvhålen och borra när designen är klar.
4

Klipp fästen från metallplattan, och borra monteringshålen. Böj slangar för bull bar och skär slangen för tvärstag. Om en hasplåt krävs inom design, klippa att forma.
5 delar

Kolla för korrekt passform. Svetsa slangar och fästen.
6

Applicera önskad finish tjuren bar. Aluminium kan vara anodiserad, vilket ger tjur stånganordningen en hållbar finish. Stål kan förkromad eller målade.
7

Verifiera placering av hål för bull bar på underrede. När nöjd med platsen, borrhål.
8

Mount bull bar till underrede. Dra åt skruvar och muttrar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87881.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.