Hur Sänk den bakre delen av en S10

Chevrolet S10 lastbilar inte längre byggs, men de är populära hos auto entusiaster som vill ändra dem. För att sänka den bakre delen av en S10, är ​​det nödvändigt att fästa sänka block utformade för att passa det märke och modell av lastbilen, och att installera en för önskad höjd. Höja lastbil och stödjande den före fästa blocken är viktig för en säker och framgångsrik installation. Sänkning block finns på många bil leverans butiker. Saker du behöver
Automotive domkraft Sida 2 pallbockar
Däck järn
Hylsnyckelsats Sida 2 sänka block med bultar
Spray smörjmedel
Visa fler instruktioner

1

Placera S10 lastbil på en stadig och plan betong eller asfalt yta. Jack baksidan av lastbilen upp så att du kan passa pallbockar under bakre bak på ramen och lyfta hjulen från marken.
2

Avlägsna muttrarna från de två bakre hjulen, dra däck av och ställ dem åt sidan.
3

Leta bladfjädrarna på båda sidorna av bakaxeln. Identifiera de U-bultarna på varje bladfjäder och ta bort muttrarna med en hylsnyckel.
4

Position sänka block i mitten av varje bladfjäder. Passa in hålet i mitten av blocken med bladfjädern monteringshål.
5

Slip längre U-bultar som kom med sänkningen block genom blocken och i bladfjädrarna. Se till att blocken är fyrkantiga till källorna och anslut muttrarna till ändarna av bultarna med hylsnyckel.
6

Byt däcken och alla muttrarna och dra åt dem med däck järn. Jack trucken igen för att höja den från domkraften. Ta läktarna och sänk S10 tillbaka till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89631.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.