Ractive Ljuddämpare Tips

Ractive varumärke avgassystem tips tillverkas av Toucan Industries. Tipsen faktiskt förbättrar inte prestandan hos ett avgassystem. Ljuddämparen eller utsug tips är utformade för att lägga stil till utsidan av ett fordon. Ractive varumärke tips anses "universal", vilket innebär att de kan installeras på alla fordon som har en matchande avgas-rörets diameter. Ractive avgaser tips glida över bilens befintliga avgasrör. Några tips fäster med hjälp av en klämma, medan andra måste svetsas direkt till avgasröret. LED Upplysta Tips

Ractive avgassystem tips finns med LED-lampor i spetsen. Dessa tips lägga till en unik touch till en anpassad bil som skiljer det från andra fordon på vägen. Spetsarna finns i tre olika stilar, runda, ovala och sneda snitt. De ovala och runda spetsar säljer för ungefär $ 47 och den sneda skuren spets säljer för ungefär $ 55, som i oktober 2010.
Lång pipa Tips

Ractive tips finns i långa rör, från 18-inches till 24-inches lång. Dessa tips finns i krom eller svart finish. Varje långa röret är rund. Spetsarna är tillverkade med en vinkling-cut eller flare-cut ändarna. De långa tips är ca $ 40 vardera, som i oktober 2010.
Ettrörs Tips

Ractive producerar en rad runda, ettrörs tips. Spetsarna finns i enkel-och dubbel-vägg design, rakt snitt och luta snitt. Tips finns i krom, rostfritt stål och svart finish. Andra tips är fyrkantiga, ovala och brett ovala former. Priserna för dessa tips variera kraftigt beroende på inloppsdiametern storlek, spets form, finish och total längd. Addera Dual-Pipe Tips

tvårörs tips från Ractive också finns i runda, fyrkantiga, enda vägg, dubbel vägg, rakt och luta snitt. Ytbehandlingar inkluderar krom, rostfritt stål och svart. Dual-pipe avgassystem tips är bildade i en "Y"-form för att göra en enda-avgassystemet ser ut som en med dubbla avgassystem. Priserna på den Ractive raden av dubbla avgassystem tips varierar beroende på inloppsdiametern storlek, gör spets form, finish och total längd.
Specialty Tips

Ractive några tips som är konstruerade för ett visst fordon. Till exempel den producerar en rektangulär spets som är avsedd för installation på en Chevrolet Camaro. Spetsen finns i svart och krom, och är avsett att ersätta det ursprungliga utrustningen tillverkarens slutrör. Chevy Camaro tips är $ 44 vardera för svart finish och $ 40 varje för krom, som i oktober 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88539.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.