Mustang Hood Scoop Installation

Installera en huva scoop är ett av de enklaste sätten att förbättra utseendet muskel bil av en Ford Mustang. Externa förbättringar som en huva scoop och en kropp kit är ofta de första uppgraderingar som customizers kommer att slutföra en ny Mustang. Det finns en enorm eftermarknad produkt lista för Mustang, så utrusta dina egna Mustang med en huva scoop kan vara en lämpligare uppgift än du tror. Estetik over
p Det är viktigt att förstå att alla stick-on Mustang huva skopor är inte funktionella rammluft huva skopor. Detta innebär att det inte finns några resultat faktorer att ta hänsyn till. Men, de är helt reversibla, och du måste göra några permanenta ändringar att montera dem. Addera hitta mittlinjen

Ford gjorde alla en enorm fördel när det konstruerade huven på sen modell Mustangs som S197 genom att bilda en tydlig mittlinje ås som transporteras från den bakre delen av huven till fronten. Även åsen inte lyfta upp mycket långt från huven, är åsen lätt definierbar och kommer att fungera som en exakt locator för att lägga till en huva scoop.
P Om du har en tidig modell Mustang (som en Fastback) där huven inte lätt avslöjar en mittlinje, är ögongloben vad du tycker mittlinjen och låg blå målartejp från framför kåpan på baksidan av huven, försöker komma så nära centrum som möjligt. Sedan hitta mittlinjen genom att mäta halva bredden av köksfläkten med kanten som din guide. Använda tejp förhindrar oönskade repor i lacken.
Applicera färgen


Nästan alla huva skopor är förberedd för målning men kräver den slutliga färgen vara färg-matchade till bilen. Färgen på din bil bleknar med tiden, och föremål som t ex en huv kommer att kräva professionell målning av en person som är utbildad i färg-matchande billack. Det finns många platser som kommer att sälja dig färdigmålade huva skopor. Men var försiktig, eftersom de har ingen möjlighet att förutbestämma mängden färg bleknar bilen har upplevt.
Tillämpa Tape

Lusten att använda lim är vanligt eftersom det kommer att ge den tätaste fogen mellan huven och scoop. Men de långsiktiga effekterna inte kommer att vara värt det, eftersom lim försvagas från värmen av huven och skadar lacken. Använda dubbelsidig tejp som tillhandahålls av huva scoop tillverkaren kommer att ge en mycket fin tätning mellan Mustang huven och kroppen. Applicera tejpen till scoop, sedan ansluta den med huven. Använd mittlinjen på motorhuven och den markerade mittlinjen på scoop att rada upp allt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88091.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.