Bil Rear Window Tinting Tips

Toning din vård fönstren skyddar dig och din bil från skadliga ultravioletta (UV) strålar, ger integritet, och kan sänka temperaturen i bilen med så mycket som 60 procent under varma dagar. Toning dina fönster kan också ge din bil ett mer elegant utseende. Även med dessa fördelar, finns det flera saker du bör tänka på. Lagar och förordningar
p Det finns färre restriktioner för toning av bakrutan än det finns för sidorutorna och vindrutan. Många stater tillåter inte för någon nyans på de främre fönstren och vindrutan, men bakrutan kan vara tonade i någon stat. Det finns dock vissa begränsningar för bakrutan. Många stater tillåter inte reflekterande nyans (liknar en två-vägs spegel), och det finns också ofta en begränsning av hur mörk Färgtoning faktiskt kan vara. Eftersom dessa lagar skiljer sig från stat till stat, är det viktigt att bekanta dig med färgbrytning lagar inte bara i ditt tillstånd, men i de omgivande staterna och andra stater du kan resa till också. Se Resurser nedan för att hitta de färgbrytning lagar för varje delstat.
Överensstämmelse i alla stater
p Om du reser över hela landet i bilen, bör du ha en nyans som är kompatibel med varje stats lagar. Eftersom du bara toning din bakrutan, är det mycket lättare att se till att du kommer att vara inom reglerna i någon stat. För att säkerställa att välja ett fönster nyans som har en synlig-ljustransmission procent (VLT) på 35 procent eller mer. VLT mäter mängden ljus som kan passera genom fönstret nyans. Poliser i många stater bära en anordning som kan mäta VLT, så det är viktigt att följa VLT riktlinjer. Det finns också några stater som kräver dubbla sidospeglar vid användning nyans. Om du inte redan har två sidospeglar, vidta nödvändiga åtgärder för att installera dem.
Tint Removal


Om du flyttar till en stat med olika toning lagar, måste du minska nyansen på dina bilfönster. Eftersom en del av dessa biljetter kan vara stora, kan ta bort din nuvarande nyans och även installera nya nyans vara en stor pengar sparare. Professionell nyans borttagning kan vara dyrt, men många butiker kommer att ta bort gamla nyans gratis om du använder dem för att installera ny, kompatibel nyans. Om du inte kan hitta en butik som tar bort färgtonen för ett rimligt pris, ta bort det själv är också ett alternativ. En guide till att ta bort fönstret nyans kan hittas i Resources nedan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87921.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.