Hur man installerar Hella 500

Hella 500 lampor är lätta Extraljus utformade för att ge långväga belysning. Hella 500 lampor är inrymt i en aluminium ångavsatta bostäder och använda H3 12V/55W glödlampor. Du kan installera Hella 500 lampor, billigt, själv med ett kit. Följande anvisningar detalj installation på en Toyota 4runner, men instruktioner för olika modeller levereras med varje ljus kit. Granska listan med delar som kommer med din instruktionsblad för att vara säker på att du har alla delar som behövs innan du startar installationen. Saker du behöver
Hella 500 Extraljus kit
Toyota dimma strömbrytare
Måttband
Level
Borr och bits
Tapping olja
Körnare
Crimptång
eltejp
ring kontaktdon
Kvinna flatstift
Lödkolv /lödning
Självgängande stålskruvar
Visa fler instruktioner
Förbereda Lights
1

bort medföljande lätta omslag och den enda skruv från botten av huset. Avlägsna höljet och lägg åt sidan för senare användning. Vänd ljuset över och placera den på en handduk. Lokalisera den blå kabeln och koppla in den i den tomma hankontakt. Trä den nakna änden genom fyra hål genomföring. Crimp på en kvinnlig flatstift sedan ansluta den till den manliga kontakten med den vita kabeln. Upprepa denna process på den andra ljus. Skruva fast höljet på plats.
2

Mät lägre valens och dividera med två för att få centrum mätningen. Markera mitten position och använda en nivå för att dra en rak linje upp det rikligt av din bil. Rita en annan linje på den övre stötfångaren delen, och använder måttband, mäta två inches framåt, dra ett kryss. Detta kommer att vara din mittpunkt. Välj var du vill att dina lampor monterade.
3

Placera nedre fästet mot framkanten av grillen och markera en punkt på framkanten. Center fästena hålet på pricken och rita en annan kors. Upprepa för varje ljus.
Montering av Ljus
4

Körnare placeringen av dina tänder. Place knacka olja på borrkronan och på hålpositionen. Använd en 10mm borr för korrekt hålstorlek. Upprepa på andra sidan. Montera bultar, låsbrickor och muttrar på dina tänder och Dra åt dem. Placera ljus i hålen och fäst med låsbrickor och muttrar. Kör dubbla svarta kabeln under grillen till motorrummet. Kör de blå jordledare under grillen.
5

Anslut hankontakterna hjälp flatstiften. Varje bladet kontakterna är numrerad direkt på pjäsen. Använd den medföljande Hella trådarna med kvinnliga kontakter att fästa. Relä # 30 är förbunden med den röda 15amp säkringstråd går till batteriet. Relay # 85 är förbunden med den gula sladden går till växeln. Relay # 86 är förbunden med dubbla svarta kablarna går till lamporna. Relay # 87 ansluter till jordkabeln går till chassits jord. Anslut alla kablar till reläet innan montage av reläet till brandväggen. Borra ett styrhål och skruva fast reläet på brandväggen med en plåtskruv. Bunt trådar tillsammans med eltejp.
6

Kör röda 15amp ledningen till den positiva batteripolen med hjälp av en gul ring för att ansluta till batteriet stolpen. Kör de gula och gröna trådar genom gummistövel på brandväggen och in i sidan kick panel på förarsidan. Anslut en kvinnlig flatstift till den extra elcentralen. Pressa en gul ring kontakten på den blå tråden och malde det till chassit.
7

Ground ljusen i chassit. Om du föredrar en jordledning, smälta de blå trådarna tillsammans med lod, strippa slutet av den längsta tråden och anslut en gul kontakt ring och jord i chassit.
8

Ta bort den nedre panelen , kick panel och steg plattan. Ta Fed gula och gröna trådar från brandväggen genomföringen. Kör den gula eller "källa" tråd till mitten stift och den gröna kabeln till botten stift. Bifoga en honkontakt till den blå jordkabeln, lägga till en honkontakt i andra änden. Anslut den kvinnliga kontakten till toppen stift och jorda den andra änden i chassit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88843.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.