Inställningar på en Alpine CVA 1003

The Alpine CVA 1003 är en in-dash multimedia center utrustad med ett stort utfällbart skärmen. Förutom grundläggande CD-spelare och radio-funktionalitet, är enheten kan utföra en rad olika multimedia uppgifter. Trots den senaste tidens satellitradio fusion, är XM radio funktionaliteten inbyggd i CVA 1003 fortfarande kan ta emot en satellit radiosignal. Dessutom alternativen för DVD-uppspelning och navigering är fortfarande användbara. Alpine ger en utförlig bruksanvisning för CVA 1003 som ger information om alla de alternativ som finns för enheten. Satellite Radio

Satellite radio är ett tillgängligt alternativ för CVA 1003. XM radio kapacitet kan konfigureras direkt från enheten. Använd radioknapparna tuning att välja kanal "0" och vänta på att den enhet som visar "Radio-ID" och sedan enhetens ID-nummer. ID-nummer krävs för att synkronisera radion med satelliten tjänsten. När enheten är synkroniserad med satellitens tjänsten, enhetens standard alternativknappar styr även satellitradio. Addera DVD Playback

CVA 1003 kan styra Alpine DVD-spelare. När du är ansluten till enheten, är DVD-spelaren styras med CVA 1003 standard-styrningar. Av säkerhetsskäl, DVD-skivor är bara visas när bilen är parkerad och handbromsen är ilagd. Se till att inte installera DVD-spelaren på ett sätt som motverkar denna säkerhetsmekanism, eftersom det är olagligt i många stater för att visa DVD-skivor när du kör.
Navigation
< p> Den CVA 1003 kommer från fabriken med möjlighet till navigation kapacitet. När den alpina navigationssystem är installerat, tryck på "Source"-knappen tills navigationsläget lastas på skärmen. Om navigationssystemet inte visas på enhetens display, växla "Nav.In" alternativet "På" i den externa ingången menyn. Öppna menyn genom att hålla "Setup"-knappen i två sekunder, och sedan trycka på "Preset 3"-knappen.
Cassette Kontroll

CVA 1003 är kapabel att att inrättas för att styra en alpin kassettdäck. När kassettdäck ansluts till enheten, tryck på "Source"-knappen flera gånger tills "TAPE" visas. Den kassettdäck kan styras direkt från enheten när den är inställd som källa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82788.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.