Hur du ansluter en förstärkare till en Stock Stereo

Bilstereo entusiaster har massor av sätt att uppgradera sina system billjud. Införliva eftermarknaden stereo komponenter kommer att öka nivån av prestanda genom att ingjuta mer kraft och funktionalitet till ett lager stereo, vilket ger en anpassad-nivå erfarenhet. Den enklaste förutom att skapa en bättre klingande stereo ansluter en förstärkare. En förstärkare kommer att öka signalen på din stock däck, vilket ger större volym och tydlighet. Eftermarknad förstärkare kan installeras av tekniker på en bilstereo butik, eller så kan du installera en förstärkare själv. Saker du behöver
tång eller skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Kabelstam adapter
Förstärkare kabelsats
Högtalarkabel
plastdistanser (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen. Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriets minuspol av fordonet. Använd tång för att lossa bulten som håller kabelns klämma runt ledningen inlägget.
2

Anslut strömkabeln från förstärkaren kabelsats till den positiva batteripolen. Ta bort skruven som håller fast batterikabeln till den positiva ledningen. Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats mot terminalen klämman och skruva på bulten till ledningen. Ta bort säkringen från säkringshållaren på ringen terminalen innan du ansluter nätkabeln som kommer att ansluta till förstärkaren.
3

Mata kabeln amp ström från batteriet, genom brandväggen, till insidan av fordonet. Vissa fordon har en öppning redan etablerade, medan andra fordon kommer att kräva att du borrar en ny öppning i brandväggen.
4

bort bilens stereo från stereo montering i instrumentbrädan. Se handboken reparationsinformation för instruktioner om demontering och montering av lager stereo.
5

Koppla stereo ledningarna från baksidan av radion.
6

Anslut bilens stereo ledningar i kabelnätet adapter. Kabelnätet adapter handbok kommer att illustrera vilket leder till att ansluta till stereo ledningar.
7

Anslut adaptern ledningsnätet leder till fabriken stereo.
8

Sätt plåstret kablarna från förstärkaren kabelsats i lämpliga ledningar i kabelnätet adaptern. Mata patchkablar genom baksidan av stereon montering dockan och ner till golvet i bilen.
9

Byt beståndet stereo i monterings docka av fordonet.
10

Anslut patchkablar till förstärkaren. Anslut strömkabeln till förstärkaren.
11

Anslut högtalarkabeln till förstärkaren och dra den till den plats på de högtalare du tänker ta emot den förstärkta signalen. Anslut högtalarkabeln till högtalaren genom selar högtalarkabelanslutningar, om det behövs. Vissa högtalare kräver att du ansluter högtalarkabeln till en högtalare kabelnät innan du ansluter den till högtalaren. Andra talare kan ta emot nya källor av högtalarkablarna direkt in i uttagen på baksidan av högtalaren.
12

Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till förstärkaren. Fäst jordningsledningen en skruv eller bult nära platsen för förstärkaren. Varje bult eller skruv som är direkt ansluten till ramen av fordonet kommer att göra.
13

Placera klämman jordkabel runt den negativa batteripolen inlägget. Dra åt klämman till ledningen med en tång eller en skiftnyckel. Placera säkringen i säkringshållaren på ringen terminalen. Stäng huven på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81217.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.