Hur man gör min Jeep Radio Sound Better

En skarp och kraftfullt ljudsystem är en önskan hos många Jeep-ägare. Det finns flera alternativ för att uppnå ett system för kvalitets-stereo, den enda begränsningen är din budget. Några grundläggande förändringar och tillägg kommer att göra en betydande skillnad i ljudkvalitet på din Jeep radio. Du kan välja att få uppgraderingen till ditt system gjort av en professionell ljudtekniker, eller du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
kryssmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
Kabelstam adapter
Speaker kabelnät
Förstärkare kabelsats
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa batterikabeln från Jeep batteri. Lossa kabelns klämma med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort klämman från den negativa inlägg.
2

Byt jeep antenn. Kvaliteten på signalen beror på hur den antennen. Byt lager antennen med en hög kvalitet eftermarknaden antenn.
3

tillbaka högtalarna i dörrarna till Jeep. Bänd högtalaren täcker från dörrpanelerna. Ta bort de tre skruvarna som håller högtalarna på plats. Ta bort högtalarna och koppla ledningarna för hand. Anslut de nya högtalarna till ledningar via högtalaren kabelnät. Tillbaka högtalarna i sina springor och sätt tillbaka skruvarna. Placera högtalaren täcker för hand.
4

Lägg en förstärkare till stereon. Anslut en ring terminal (från förstärkaren kabelsats) till den positiva ledningen av Jeep batteri. Dra nätkabeln från ringen terminalen på den bakre lastutrymmet av Jeep. Ta Jeep stereon och anslut signalkabeln och sätt på bly (ingår i förstärkaren kabelsats). Kör kablarna till förstärkarens läge (helst i det bakre lastutrymmet av Jeep) och anslut den till lämpliga uttag.

Byt ut stereon.
5

Anslut batteriets negativa kabeln till batteriets negativa bly inlägget. Placera kabelns klämma runt den negativa inlägg och dra åt den med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80839.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.