Hur du ansluter Återföring Subs

Subwoofer, eller subs, kräver luftutrymme inuti inneslutningen där de kommer att monteras för att korrekt utföra. När en sub monteras med konen utåt, skall kammaren rymma sub korg och magneten och ändå vara tillräckligt stor för att uppfylla tillverkarens krav luftrum. När en sub monteras med konen inåt - av estetiska skäl eller när utrymmet är begränsat - inneslutningen kan vara mindre eftersom korgen och magneten inte kommer att vara i den. De flesta subs kan monteras i omvänt, de är fortfarande anslutna till förstärkaren på samma sätt som traditionellt monterade subwoofer. Saker du behöver
Skiftnyckel åtgärd
Tape
2 enkel talspole subwoofers
Högtalarkabel
avbitare
Klein Tool Review Skruvmejsel
Mono-kanals förstärkare

Visa fler instruktioner
1

Öppna bilens motorrum. Leta rätt på batteriet. Lossa den svarta negativa (-) batterikabeln en skiftnyckel
2

Mät avståndet mellan de två enda subwoofers talspole.. Använd avbitare för att klippa två sektioner av högtalarkabeln 6 inches längre än mätningen. Ta en 1/2 tums av plastöverdraget i båda ändarna av båda delarna av högtalarkabeln med en Klein verktyg.
3

Anslut ena änden av en sektion av högtalarkabeln i den positiva ( +) terminalen på en av de två subs med en skruvmejsel. Sätt i den andra änden i den positiva polen på den andra sub. Sätt i ena änden av den återstående delen av högtalarkabeln i den positiva polen på samma sub. Sätt i den andra änden i den positiva polen på förstärkaren genom att trycka ner tummen fliken.
4

Skär två sektioner av högtalarkabeln precis som du gjorde i steg 2.
5

Anslut högtalarkabeln till den negativa (-) på samma sätt som du anslutit positiva terminalerna i Steg 3 terminalerna
6

Anslut bilens negativa batterikabeln
.. Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82752.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.