Lägga till AUX till en GM Radio

Som av 2010 det finns alternativ för GM radioapparater som möjliggör anslutning av iPod och MP3-spelare samt satellit radiomottagare i ansiktet av stereon. Andra modeller kräver en adapter för att göra dessa anslutningar. För att lägga till en extra rad i en GM-radio, måste du först ta bort radion och anslut en FM-sändare. Du kan lagra FM-sändare antingen bakom stereon inne i stereo montering dockan eller i handskfacket i anslutning till stereon. Hursomhelst, lägga till en extra rad är ett projekt som kan åstadkommas med lite tidigare bil ljudupplevelse. Saker du behöver
Philips-skruvmejsel
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
FM-sändare
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven på GM fordonet. Lossa den negativa klämman batterikabeln på minuspolen på batteriet med en 10 mm nyckel. Placera den negativa batterikabeln från batteriet tills AUX linjen har lagts.
2

bort stereo från instrumentbrädan av GM fordonet. Stereo utvisningsförfaranden kommer att variera mellan GM-fordon. Läs fordonets handbok för exakta instruktioner.
3

Dra GM stereo tillräckligt långt från instrumentbrädan för att komma till alla anslutningar på baksidan av stereon. Koppla loss ledningarna från fordonet till baksidan av radion. Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av GM radio.
4

Anslut utgången ledningen från FM-sändaren till kabelnätet adaptern. Mata in sladden från FM-sändaren i handskfacket bredvid stereo montering dockan. Placera FM-sändaren rutan på baksidan av stereon montering dockan.
5

tillbaka GM radion på instrumentbrädan i bilen. Byt ut alla skruvar eller paneler som föreskrivs av fordonets instruktionsbok.
6

Placera den negativa batterikabeln tillbaka runt den negativa batteripolen. Dra kabeln till den ledande posten med 10 mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80964.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.