Hur man installerar 1.2 Farad Tsunami Kondensator

kondensatorer används i installationer bilstereo för att ge mer kraftfulla förstärkare och subwoofers med den makt de behöver under hög prestanda. Tsunami är en tillverkare av mobila stereo produkter. Kondensatorn lagrar ström den får från batteriet och levererar den till förstärkaren när den behöver extra kraft. Farad är en måttenhet för att bestämma lagringskapaciteten för kondensatorn. De minsta bil kondensatorerna är 0,5 Farad och den största är 10. Installera en kondensator bör ta mindre än en halv timme. Saker du behöver
Strömkablar
Jordkabel clip
Drill
Skruvar
Visa fler instruktioner
1

koppla bort batteriet från bilen. Använd en skiftnyckel för att lossa bulten som håller den svarta, negativa kabeln på plats. Ta bort kabeln från den negativa batteripolen. Detta kommer att hjälpa till att hålla arbetsmiljön säker.
2

Montera kondensatorn. Kondensatorn bör monteras så nära förstärkaren som möjligt. Detta kommer att göra den kraftöverförande mer effektiv. Kondensatorn kommer med ett fäste. Skruva fast konsolerna i materialet kondensatorn kommer att monteras på. Vanligtvis förstärkaren och kondensatorn kommer att monteras på högtalarlåda.
3

Anslut en strömkabeln till kondensatorn positiva "+" terminal. Anslut den andra änden av denna makt tråd till förstärkarens +12 volts uttag. Strömkabeln kan anslutas på både kondensatorn och förstärkaren med hjälp av den medföljande kontakten klippet på båda enheterna. Öppna klämman, sätt in strömkabeln och stäng klämman
4

Anslut en annan strömkabeln till kondensatorn s mark, eller. "-" Terminal. Anslut den andra änden av denna kabel till en grund källa. Det bästa stället för att ansluta marken till stålet karossen. Bifoga ett klipp jordkabel till jordledningen och borra i stålet karossen.
5

Bifoga en strömkabeln till marken makten terminal på förstärkaren. Fäst den andra änden av denna kabel till en bergvärme, såsom karossen.
6

Bifoga en annan strömkabel till den positiva polen på kondensatorn. Kör den här strömkabeln till bilens batteri. Fäst den andra änden av denna kabel till bilens batteriets pluspol.
7

Slå på bilen och skruva ner volymen på bilstereon. Kör bilen i 10-15 minuter. Detta kommer att ladda kondensatorn. När kondensatorn laddas, kan volymen på stereon ökas och stereon kan testas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82631.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.