Hur man byter stereo i en 1996 GMC Suburban

för 1996 GMC Suburban delar sin instrumentbrädanordning med andra lastbilar och stadsjeepar inom General Motors. För alla fordon i denna kategori, kräver borttagning av stereon ett fullständigt avlägsnande av instrumentbrädan paneler från stereo till kanten på förarsidan. Installera en eftermarknad stereo kräver införandet av ett kabelnät adapter och en frontplatta adapter som ger en enhetlig plattform för att montera den nya stereon. Saker du behöver
10 millimeter skiftnyckel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på SUV. Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet med en 10 millimeter skiftnyckel. Vila kabeln från batteriet tills installationen är klar.
2

Ta instrumentpanelen ovanför förarsidan vent och dra bort den från instrumentpanelen för hand.

3

Skjut lådan strålkastare strömbrytaren, placerad på det nedre vänstra hörnet av instrumentpanelen (precis till vänster om ratten) från framsidan av panelen till baksidan av panelen. Bytet måste hoppat ur instrumentpanelen innan panelen kan tas bort. Dra instrumentpanelen nära passagerarsidan vent ifrån instrumentbrädan
4

. Titta mellan instrumentpanelen och instrumentbrädan och lokalisera de orange låspinnarna. Dra stiften och ta bort instrumentpanelen från instrumentbrädan.
5

Dra stereo montering spakarna på vardera sidan av stereon för att frigöra stereo, vilket gör det möjligt att dras från instrumentbrädan.

6

Skjut fabriken stereo från instrumentbrädan. Koppla ledningarna till baksidan av radion för hand.
7

Sätt en frontplatta adapter i stereo montering docka av Suburban. Dra stereo ledningar genom framsidan av fronten adaptern.
8

Anslut stereo ledningar från fordonet till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till eftermarknaden stereo. Skjut in den nya stereon i utrymmet från fronten adaptern.
9

Rikta den viktigaste instrumentbrädan med instrumentbrädan och anslut den orange låspinnarna. Placera den nedre kanten av panelen mot instrumentbrädan och byta strålkastare switch i öppningen på den nedre vänstra sidan av panelen.
10

Tryck instrumentpanelen mot instrumentbrädan, åter engagera klippen som håller panelen på plats.
11

Placera den negativa klämman batterikabeln runt den negativa batterikabeln. Dra åt klämman på kabeln med en 10 millimeter skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81020.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.