Hur installerar jag en CD-spelare i en 2000 Monte Carlo?

Den 2000 Chevy Monte Carlo accepterar singel-DIN däck bilstereo (mätning 2-inches-av-7-inches). Monte Carlo ägare som vill installera en eftermarknad CD-spelare har massor av modeller att välja mellan. Använd en adapter kablage för att ansluta Chevy stereo ledningar till utloppen i den nya enheten. Börja med att ta bort fabriken stereo från instrumentpanelen stereo montering däck. När vakant, prep stereo docka med installationen hylsa som medföljer den nya CD-spelaren. En bilstereo nybörjare kommer att ha CD-spelare installerad i 30 minuter eller mindre. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Insättningshylsan
Flat skruvmejsel
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
Visa fler instruktioner
1

Höja huven i Monte Carlo och koppla den negativa batterikabeln från batteriets minuspol. Lossa kabeln med en 10-mm hylsnyckel och lyft ur batteriet terminalen märkt med ett minustecken.
2

Skjut insättningshylsan in stereon dockan. Vik metallflikarna utåt med en skruvmejsel. Ta stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan. Anslut de två plast ledningar kontakter i spetsen kontakter i ett kabelnät adapter. Anslut antennkabeln till GM antennadaptern.
3

Anslut antennen adapterkabel i FM antennuttaget på baksidan av den nya CD-spelaren. Anslut kabelstammen adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya enheten. Makten och utlopp signal vanligen sitter på vänster sida av CD-spelarens baksida, mittemot platsen för antennuttaget CD-spelaren i hylsan
4

Slide tills den låses fast på. båda sidor.
5

Placera viktigaste instrumentbrädan över stereon dockan. Panelen spänner över hela längden av Monte Carlo s instrumentbräda. Rikta in den vänstra kanten runt rattstången, den högra kanten över handskfacket. Tryck fast längs ytterkanterna av panelen för att knäppa den på plats mot instrumentbrädan.
6

Byt ut negativa batterikabeln på negativa batteripolen bly. Dra kabelns klämma till posten med den 10-mm skiftnyckel. Stäng Monte Carlo huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81753.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.