Felsökning av CD-spelare på en 2007 Toyota Camry

Den 2007 Toyota Camry har varit en av de mest populära medelstora bilar i USA under flera år. Den Camry kommer med en vanlig CD-spelare, och även om det oftast fungerar korrekt, kan du stöter på några problem under uppspelning, såsom CD-skivor hoppa eller fastnar i spelaren. Oavsett problem du upplever, kan du rätta till det hemma utan hjälp av en auto tekniker. Saker du behöver
Tryckluft
platt skruvmejsel
Säkring
Visa fler instruktioner
1

Spray några skott av komprimerad luft in i CD-spelaren - Målet mot mitten av CD-spelaren. Även om stereon är ett slutet system, kan objekt som fastnat på CD när de sätts in i spelaren täppa till växlarna på maskinen eller stick till CD-läsning lins. Skräpet är typiskt damm, smuts och hår. Den komprimerade luften avlägsnar det från CD-spelaren.
2

Byt ut säkringen till CD-spelaren om CD-spelaren inte svarar och klockan på instrumentpanelen fungerar inte. Säkringsdosan är placerad under ratten. Det är svårt att komma åt. Titta i din bruksanvisning för exakt placering av säkringsdosan i din modell. Addera 3

Tryck på "Aux"-knappen om du försöker att lyssna på MP3-musik genom "Aux" linje i stereon. Utan att trycka på knappen kan du inte lyssna på din MP3-musik.
4

in en liten, platt-kanter skruvmejsel i CD-spelaren om din CD har fastnat. Starta från sidan av CD-spelaren och vinkel skruvmejseln mot mitten av spelaren, och se till att skruvmejseln glider under CD. Flytta skruvmejseln på baksidan av CD-skivan och trycka upp en aning. Detta väcker kanten av CD och vanligtvis CD-spelaren automatiskt ut CD-skivan. Om inte, fortsätter att höja baksidan av CD tills det kommer förlora på spelaren. Du kommer inte att bryta cd eftersom det inte finns tillräckligt med utrymme att böja cd utförligt. Det finns en liten chans att du repar cd, men det är billigare att byta cd om de skadas än hela CD-spelaren om du inte kan ta ut CD-skivan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81131.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.