Hur man installerar ett handskfack Stereo

Installera en eftermarknad bil stereo i handskfacket är ett enkelt alternativ när, på grund av storleksbegränsningar, kommer eftermarknaden stereo inte passar i bilens stereo öppning. Detta är ett vanligt problem för äldre fordon. Antingen stereo öppningen är för liten för att rymma en enda DIN eftermarknaden stereo eller fordonet är en klassisk bil och ägaren inte vill bråka med bilens ursprungliga utseende. Använda en eftermarknad kablage tillverkas speciellt för din bil och ett handskfack fäste kommer att bidra till att förenkla installationen. Saker du behöver
Skiftnyckel
Panel borttagningsverktyg
Hole skruvmejsel
såg
Stereo handskfacket monteringssats
Aftermarket kabelstammen
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens negativa (-) batterikabeln en skiftnyckel
2

Avlägsna plastinfattning som omger fabriken stereo genom att försiktigt bända. bort från instrumentbrädan i bilen med hjälp av ett verktyg panel borttagning. Ta bort skruvarna som håller fast stereon på plats med en skruvmejsel. Skjut stereo framåt utsätta trådarna.
3

Koppla ur stereons ledningsnät från bilens kabelstam genom att dra isär dem. Omdirigera fordon kablaget till bilens handskfack. Skjut stereo på plats. Sätt tillbaka skruvarna som håller fast stereon. Tryck plastinfattning tillbaka på plats.
4

Demontera handskfacket med schemat som finns i fordonets handbok för referens. Processen att ta bort handskfacket kommer att variera beroende på fordonet. Ta bort ett avsnitt i baksidan av handskfacket stor nog att rymma en eftermarknad kabelnätet med hjälp av en hålsåg. Montera stereo handskfacket monteringssats, som består av två enskilda konsoler, en för varje sida av handskfacket, genom att följa tillverkarens anvisningar och säkra varje fäste med de medföljande skruvarna och en skruvmejsel.
5

Bifoga en eftermarknad ledningsnätet till eftermarknad stereo genom att matcha de färgade trådarna i stereo till de färgade trådarna i selen. Tvinna ihop de blottade ändarna av de motsvarande trådarna ihop. Wrap varje anslutning i eltejp. Anslut eftermarknaden kabelnätet i bilens ledningsnät genom att trycka ihop dem. Skjut eftermarknaden stereo i stereo handskfacket fäste. Säkra stereo till konsolerna med de medföljande skruvarna och en skruvmejsel.
6

tillbaka handskfacket i bilens instrumentbräda. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82736.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.