Hur man installerar högtalare i en Toyota Corolla

Toyota Corolla är en av de mest populära bilarna i USA. Liksom många nyare bilar, installerar eller byter ut högtalarna är inte den enkla frågan om att ta bort ett galler och skruva loss högtalaren. I strävan att göra interiören mer ergonomisk, måste du nu ta bort dörren eller andra paneler för att få tillgång till högtalare fästen, men det kan fortfarande göras på egen hand. Saker du behöver
Philips skruvmejslar
skruvmejsel
Panel Tool Review 10mm hylsnyckelsats
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
Installera Door Speakers

1

Bänd ut den trekantiga plast panel upptill framkanten av dörren, känd som seglet panelen. Använd en skruvmejsel eller en panel verktyg.
2

bort Philips-skruven från trim bakom dörröppnaren. Också avlägsna kvarvarande klippet.
3

Knuffa upp armstödsplattan, och ta bort den. Extrahera Philips skruvarna sitter under dynan.
4

Dra försiktigt runt kanterna på dörrpanelen för att frigöra den från de klipp som håller den på plats. När lossas, ta bort den från dörren.
5

Borra bort nitarna som håller beståndet högtalaren på plats. Ta sedan bort högtalaren och koppla sina ledningar.
6

Anslut den nya högtalaren till de lösa högtalarkablar, sedan bifoga det till dörren med plåtskruvar. Testa högtalarutgång, och återmontera dörrpanelen.
Installera akterdäck Högtalare
7

bort bromsljuset på akterdäck. Skjut tillbaka mot fönstret för att släppa den, och koppla sina ledningar. Sätt ljuset enheten åt sidan.
8

Extrahera två cirkulära clips i framkant av bakre däck panelen. Ta också bort säkerhetsbältena från deras platser på akterdäck.
9

Dra upp något på akterdäck, dra mot dig, och ta bort den bakre däcket.
10 < p> Skruva 10mm skruvarna som håller däcket högtalarna på plats. Det finns fyra skruvar för att ta bort för varje högtalare. Koppla högtalarkablar, och ta bort den gamla högtalare.
11

Anslut den nya högtalaren genom att vända stegen för att ta bort den gamla högtalaren. Montera den nya högtalaren med de fyra Philips skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82245.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.