Hur man byter en radio med GPS och FM-radio på Honda CR-V

Honda CR-V är en SUV som produceras av det japanska företaget. Den levereras med en dubbel DIN storlek radiohöljet, vilket möjliggör en dubbel DIN storlek eftermarknaden stereo som ska installeras. Funktioner som finns i de större eftermarknaden enheterna inkluderar GPS navigationshjälpmedel och AM /FM-mottagare. Du måste använda adaptrar kablaget att anpassa ledningsdragningen för eftermarknaden enheten att arbeta i CR-V. GPS behöver dessutom ha en antenn installerad där den kan ta emot en signal. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Honda CR-V kablage
Visa fler instruktioner
1

Koppla SUV batteriet.
2

bort den gamla radion. Ta bort skruvarna under ventilerna på mittkonsolen. Lossa mittkonsol panel. Ta bort skruvarna som håller radion. Dra radion ut ur höljet. Koppla loss kablaget och radioantenn kabeln.
3

Förbered CR-V: s kablaget. Fäst CR-V ledningsnätet till den nya radion med en adapter kablage. Kontrollera att ledningar är i de korrekta positionerna i bilens kabelnät, enligt på radio tillverkarens instruktioner. En blå tråd i mitt på selens betecknar hastighetssensorn. Kör en kabel från baksidan av kablaget till den gröna kabeln i den vita sele fäst på bromspedalen. Detta är parkering sensor.
4

Kör GPS antenn kabeln från baksidan av enheten i instrumentbrädan och ut under handskfacket. Dra ledningarna upp under sidokrockkudde tills det är nära toppen av vindrutan. Montera GPS-antennen på taket nära det övre hörnet på passagerarsidan vindrutan.
5

Skjut den anslutna enheten i instrumentbrädan bostäder. Säkra det med skruvarna. Återmontera instrumentbrädan. Återanslut CR-V batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82459.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.