Hur man tar bort Tiburon Disktanthögtalare

Om du funderar på att förbättra den totala ljudet i din Hyundai Tiburon, det finns inget enklare sätt att göra det än att byta diskanter. Medan diskanter sig inte kan dynamiskt öka ljudkvaliteten, kommer de att visa sig vara ett enkelt första steg som du kan ta hemma för att förbättra high-end frekvenser pumpas ut ur högtalarna. De diskanter spelar den högsta av alla frekvenser, såsom cymbaler. Dåliga diskanter kan innebära eka, musik låter som det kommer från vattnet eller bara en öronbedövande, högfrekvent gnissel. Det är aldrig en dålig idé att uppgradera dina diskanter. Saker du behöver
skruvmejsel
eltejp caps
End Biljetter Avbitare
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två hålen på vardera sidan av instrumentbrädan som innehåller diskanter. De bör vara ungefär 2 inches och täckt med en plast grill.
2

in skruvmejseln huvudet in i sidan av grillen området. Sätt den plana delen av skruvmejseln mellan grillen och instrumentbrädan för att få hävstång för att kila grillen ut. Addera 3

Dra skruvmejseln mot dig samtidigt ta tag i grillen med fingrarna. Nyp grillen locket med en skruvmejsel samtidigt som du drar grillen mot dig så att den hoppar ur plats.
4

bort grillen locket helt och ställ den åt sidan på en säker plats.
5

Dra diskant ur instrumentbrädan försiktigt. Diskanten är ca 1 cm i diameter och ser ut som en mini-högtalare.
6

Fäst ledningarna vid behov. De flesta Tiburons har en lätt detach klipp som gör att du kan separera trådarna på diskanter från trådarna på instrumentbrädan utan att skära något. Om klippet finns, kan du koppla snarare än att skära av trådarna.
7

Kontrollera kala fläckar på högtalarkabeln. Om de finns, täck dem med eltejp.
8

Lägg ett lock på den exponerade ändarna av högtalarkabeln. Om du inte behövde klippa kablarna, kommer du inte ha några synliga ändar, och du kan hoppa över det här steget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81506.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.