Hur du installerar ett system Bilstereo

Alla gillar att lyssna på musik, på arbetet, i hemmet och särskilt vid bilkörning. Till den yngre generationen en bra bil stereo är ett måste, och att alla förare ett nytt ljudsystem ger kupén en ansiktslyftning och gör hela körupplevelsen roligare. Saker du behöver
Wire strippor
Små trådanslutningsdon
Crimpers
liten stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort bilbatteriet. Ta alltid ur batteriet innan du arbetar på några elektriska artiklar på en bil för säkerheten.
2

bort trim omger det gamla systemet om du ersätter en befintlig stereo. Alla bilmodeller är något annorlunda så det är där handboken kommer att komma till nytta. Det kommer troligen att bli ett antal skruvar och clips som håller enheten i höljet. Ta bort dessa och lägg skruvarna åt sidan.
3

Ta bort den gamla enheten från höljet. Detta görs normalt genom att skjuta ut enheten mot dig. Dra försiktigt eftersom ledningarna kommer fortfarande fäst på baksidan av enheten.
4

Koppla bort alla anslutna kablar från enheten. Det är normalt 07:56 kablar dragna till kabelnätet och en antenn kontakt. Selen montering är viktigt eftersom högtalarkablarna springa in här. Om kablaget på bilen inte passar in i den nya stereoanläggning huvudet sedan en ny måste köpas från en bil delar utlopp. Dessa är inte dyra.
5

Anslut ledningsnätet till det nya stereoanläggning. Om du måste ändra kablaget då alla kablar bör noga skiljas från den gamla selen. Matcha varje färg tråd till sin kompis på den nya selen och pressa ihop dem. När ledningsnätet är fäst sedan alla anslutningar på bilen kan pluggas in i stereo.
6

Testa enheten. För att göra detta, koppla in batteriet och starta upp enheten. Om det inte finns något ljud så kontrollera igen att trådarna utfodring till rätt punkter på den nya enheten.
7

Skjut stereo huvudet tillbaka in i huset tills det sitter stadigt. Sätt tillbaka skruvarna som du tog bort i steg 2 och fäst den i fästet.
8

Byt trim och skruva tillbaka i instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81872.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.