Pioneer Automobile Radios Instruktioner

Den senaste Pioneer eftermarknad bil radioapparater kan du bläddra i din iPod och använda Bluetooth korthållsradio att ringa samtal utan headset. Den klassiska FM-och AM-radio funktion ersätts av High Definition radio-och satellitsignaler. Användning av HD-radio är lätt om du lär dig några grundläggande funktioner. Instruktioner
1

Tryck på "SRC /OFF"-knappen för att slå på huvudenheten på och välj en källa genom att trycka på "SRC /OFF" igen. Tryck upprepade gånger för att växla mellan objekt som XM-tuner, Sirius tuner, CD-spelare, USB-lagringsenhet, iPod ansluten med USB-ingång, extern enhet 1, extern enhet 2, AUX1, AUX2, Bluetooth Audio, och Bluetooth telefon.
Sida 2

Välj ett radioband genom att trycka på "BAND /ESC" tills radion bandet som du vill höra visas på displayen. Detta skulle kunna vara FM1, FM2, FM3 och AM. Tryck sedan befälhavaren kontrollen åt vänster eller höger för att utföra en manuell melodi. Skjut befälhavaren kontrollen åt vänster eller höger och håll den för att söka.
3

Titta på displayen. Om radion har en inbyggd HD-mottagare, kommer du att se "D" på displayen för att indikera att du lyssnar på en digital signal. Om signalen är en klassisk FM eller AM-signal, kommer du att se "A."
4

Tryck "Disp /Scrl" för att markera text för radiostationen. En analog station kan visa namnet programtjänst, artist och titel. HD-sändningar kan visa mer information, som genre.
5

Vrid master-kontrollen för att ändra volymen. Tryck "Disp /Scrl" för att återgå till föregående display. Tryck "Disp /Scrl" och håll den att återgå till huvudmenyn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82002.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.