Hur man byter en Toyota Radio

Det finns flera orsaker till att du skulle kunna ersätta radion i din Toyota fordon. Beståndet radion skulle stöta på problem och sluta fungera, eller kanske du vill uppgradera till en högre kvalitet stereo. Lyckligtvis bort det gamla radion för att ersätta det inte är en mycket svår uppgift. Radion är vanligtvis monterad i instrumentpanelen precis tillräckligt för att förhindra en enkel stöld, men kan kopplas bort och tas bort helt enkelt om du har tid och rätt verktyg. Saker du behöver
Trim stick
Flathead skruvmejsel med tejp
Insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort den negativa kabeln från batteriet.
2

bort beklädnaden på instrumentbrädan som omger radion. Sätt ett trim pinne eller tejpade skruvmejsel bakom trim och bända bort det, sedan koppla den elektriska kontakten för klockan. På vissa modeller, t.ex. Avalon, måste du ta bort registret panelen ovanför kåpa först.
3

Kontrollera om klimatanläggningen kontrollpanelen blockerar åtkomst till radions montering skruvar --- Det händer på vissa Toyota-modeller. Om så är fallet, ta bort den främre konsolen trimma och lossa fästskruvarna för AC och ta bort manöverpanelen.
4

Demontera bultarna montering radion till streck --- detta oftast kräver en insexnyckel . Dra ut radion och lossa de elektriska anslutningarna och ledningen till antennen.
5

Anslut den nya radion till bilens elektriska anslutningar och antenn bly. Sätt på radion i sitt säte i instrumentpanelen och anslut bultar.
6

Återanslut alla trim och paneler för instrumentbrädan, börjar med luftkonditionering kontrollpanel om det behövs. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80571.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.