Hur tar jag bort högtalaren på en 2006 Chevy Silverado?

I 2006 Silverado innehåller stereohögtalare i varje av de viktigaste dörrarna och i hörnet bak paneler. 2006 års modell är en av många fullstora GM lastbilar som installerar högtalarna annorlunda än andra. Du behöver inte oroa dig för nitar, bultar, skruvar eller andra fästelement som håller dem på plats. Högtalarna använder speciella låsflikarna som håller fast dem i ramen och paneler. Saker du behöver
Wrench
Hooked Tool Review Trim pinne
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

koppla bort bilens negativa batterikabeln.
Sida 2

bort fönstret kontrollerar om du arbetar på en dörrpanel: Koppla en manuell vev är klippet med en hakad verktyg insatt bakom handtaget, eller bända av strömbrytaren kontroller med en trim pinne och koppla bort elkontakternas Addera 3

Bänd upp och ta bort alla andra trim ramar på panelen med hjälp av ditt trim pinne. På dörren panel, till exempel ta bort infattningen runt dörrhandtaget och armstödet.
4

Skruva ut alla skruvar för kåpa. Bänd panelens clips utanför ramen med trim pinnen och lyft ramen
5

ta tag i högtalaren i handen och trycker på montering fliken med dina närmaste fingrarna -. Troligen din index och mellersta sådana. Fliken är på toppen av en dörr högtalare och tillbaka i slutet av en bakre högtalare.
6

Lean och vrida högtalaren mot dig och ut ur sitt fäste längs de nedre /främre flikar. Koppla den elektriska kontakten från högtalaren och ta bort det från flikarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81739.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.