1999 Blazer Förstärkare Installation

Den 1999 Chevy Blazer fabrik stereo inkluderar en AM /FM-radio och kassettdäck. Om du vill anpassa ditt ljudsystem, har du flera alternativ för att förbättra kvaliteten på ditt ljudsystem. Lägg en eftermarknad enhet stereo huvudet för ökad kapacitet, bättre högtalare för mer volym och djupare bas, och en eftermarknad förstärkare för att ge den effekt som krävs för en kvalitet stereo. Du kan hyra en tekniker bilstereo för att installera förstärkaren eller du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Förstärkare kabelsats
kryssmejsel
Kabelstam adapter
patch-kablage
Visa fler instruktioner

1

Lyft Blazer huva och lossa bultarna på varje batteri terminal med en 10-mm skiftnyckel. Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Ta den positiva klämman batterikabeln från batteriet. Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats på batteripolen bly. Placera batteriet kabelklämman över ringen terminalen på batteriet inlägget.
2

Ta bort säkringen från säkringshållaren på ringen terminalen. Anslut nätkabeln (oftast blå) från förstärkaren kabelsats i slutet av ringen terminalen. Mata kabeln genom brandväggen separera Blazer s motorrummet från insidan av fordonet. Flytta inuti Blazer s kabinen.
3

Ta fabriken stereo från instrumentbrädan stereo docka. Börja med att ta bort skruvarna på instrumentpanelen panelen. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruven i ovankant av förarens instrumentpanel och de två skruvarna på vardera sida om rattstången.
4

Dra den nedre instrumentpanelen bort från instrumentbrädan att avslöja skruvarna vid den nedre kanten av den övre panelen. Lossa skruvarna med en skruvmejsel. Dra viktigaste instrumentbrädan från instrumentpanelen genom att ta tag i hörnet av panelen under stereon. Ställ panelen åt sidan.
5

Ta bort de två skruvarna från sidan av stereon fästet med en 7-mm hylsa och spärrskaft. Skjut stereo från dockningsstationen och koppla stereo ledningar kontakter från enhetens baksida. Anslut Blazer s stereo ledningar kontakter i adaptern kablage leder. Anslut sele adapter bly-kontakterna till motsvarande uttag på baksidan av fabriken huvudenheten.
6

Anslut patchkablar till kabelnätet adaptern leder. Konsultera kabelhandboken sele adapter eller följ färgkodning på avledningar är korrekt anslutna platser. Mata patchkablar genom baksidan av stereon dockan och ner till golvet i fordonet bakom instrumentbrädan.
7

Skjut stereon tillbaka till dockan och ersätta de två 7-mm bultar. Placera den viktigaste instrumentbrädan mot instrumentbrädan och tryck mot den för att knäppa den på plats. Sätt tillbaka skruven längst ned på panelen och de tre skruvarna på panelen (på toppen av instrumentpanelen och på sidorna av rattstången).
8

Dra strömkabeln från fotutrymmet för förarens sida av Blazer till den bakre bagageutrymmet av fordonet. Förlägg patchkablar från golvet på passagerarsidan av Chevy till baksidan av fordonet.
9

Anslut patchkablar till signalen och turn-on bly uttag på eftermarknaden förstärkaren. Sätt i elkabeln i ineffekt på förstärkaren. Anslut jordkabeln (medföljer förstärkaren kabelsats) från förstärkaren till en skruv eller bult i bakre lastutrymmet av Blazer. Varje bult inom 20 nches på förstärkaren och i direkt anslutning till fordonets ram kommer att fungera som en lämplig jordning källa. Återgå till batteriet.
10

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen stolpen och dra åt kabelns bult med en skiftnyckel. Placera säkringen i säkringshållaren på ringen terminalen och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82056.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.