Hur man tar bort en Clarion System Bilstereo

Det är relativt enkelt att ta bort "huvudenheten" eller "däck" för ledningscentralen för en bil ljudsystem, oavsett märke ljud system som är installerat. Clarion bilstereo system är inte annorlunda. Försiktighet måste vidtas för att säkerställa att ingen skada sker på något av de plastkomponenter som kommer att hanteras under denna process eftersom de är ömtåliga och kan knäppa om de hanteras hårdhänt. Saker du behöver
Stor, skruvmejsel
Wrench
Visa fler instruktioner
Ta bort Bilstereo
1

Koppla från strömmen. Ta bort minuspolen från bilbatteriet. Denna uppgift kommer att förhindra en kortslutning i ljudsystemet. Detta steg måste alltid tas först när du arbetar med det elektriska systemet i en bil.
2

Undersök området kring bilstereon. Ta reda på om de plast paneler som täcker instrumentpanelen och kontrollpanelen är i ett stycke eller om de är separata delar. Dessa paneler kommer att behöva tas bort. Addera 3

När konfigurationen av panelerna har bestämts, ta skruvmejsel och försiktigt placera den i mellan panelen och bilens kaross nära bilen stereo. Det bör finnas en liten skåra där huvudet passar.
4

försiktigt bända panelen löst. Denna yask kan vara en nervös stund för en amatör så ta försiktighet och arbeta långsamt. Eftersom panelen kommer upp, kommer det att vara uppenbart vad platser är fästa eftersom det blir mer motstånd i dessa områden.
5

Upprepa steg 3 i alla de platser där du känner motstånd. Anslutningarna är belägna i dessa områden. När alla motståndspunkter har lossnat och frånkopplad, skall panelen (er) ska vila ovanpå instrumentbrädan och konsolen. Ta bort panelerna och förvara dem på ett säkert sätt.
6

Exponera stereo. Detta bör inträffa en gång panelerna har tagits bort. Leta efter två muttrarna som håller stereon på plats. Använd en skiftnyckel för att skruva åt muttrarna. Förvara dem på ett säkert sätt.

Stereon bör vara lös och flytande i instrumentbrädan området. Försiktigt dra den framåt så att baksidan av enheten är synlig.
7

Koppla loss kablarna från baksidan av stereoanläggning. Det bör finnas en eller två kabelskor som har flera trådar som leder till en enda kontakt. Denna kontakt har en liten låsning flik upptill som måste bändas upp för att frigöra det. Det kommer också att vara en antenn tråd, det är oftast silver i färg och gjord av en enda tråd. Tråden kan dras ut lätt.
8

bort Clarion stereo och förvara den säkert. När alla kablar är borttagna från baksidan av enheten, är uppgiften klar. Därefter kan en ny stereo installeras Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81345.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.