Hur man installerar en stereo i en Saturn Ion

Byta stereo i Saturn Ion kräver avlägsnande av mittkonsolen och instrumentpanelen locket. Denna svåra installation får du bättre ljud och fler funktioner som inte finns på fabriken huvudenheten. Uppgradering fabriken stereo på Saturn ION tar cirka två timmar. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
GM Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln. Ta det nedre vänstra och högra covers från sidan av konsolen genom att försiktigt bända från hörnet tills clipsen lossnar. Luta ratten hela vägen ner och placera shifter in "D."
2

Bänd trim cigarett bezel med fingrarna och lossa kablarna anslutna på baksidan av panelen. Ta ut infattningen mittkonsolen genom att halka en skruvmejsel under bezel och bända vägen från instrumentbrädan. Addera 3

Lokalisera de två fästskruvarna, en på vardera sidan av instrumentpanelen och ta bort dem. Bänd mittkonsolen från instrumentbrädan genom att applicera ett fast tryck för att släppa klippen.
4

Koppla loss kablarna från bakom mittkonsolen luckan och dra konsolen ur bilen. Leta reda på de fyra skruvarna som håller radion i instrumentpanelen och ta bort dem.
5

Dra stereo ur Saturn Ion streck och lossa kablarna från baksidan av radion. Skjut in den nya stereon i GM Radiomonteringssats och säkra den enligt tillverkarens anvisningar. Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga selen och placera GM antennadaptern över antennkabeln.
6

Anslut kabelstammen adaptern och antennen på baksidan av den nya stereon och skjut hela stereo montering i instrumentpanelen. Säkra radion till streck med de ursprungliga fyra skruvarna. Återanslut batteriet och slå på radion.
7

Testa högtalarna och kontroller för att kontrollera att de är korrekt. Byt mittkonsolen försiktigt genom att rada upp klippen i botten och lätta konsolen på plats. Fäst panelerna med skruvar och byt eventuella trim caps.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80493.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.