Hur kommer jag åt Satellite radioantennanslutningen på en 2008 Jeep Wrangler X?

Den Wrangler X är en version av Jeep Wrangler med speciella off-road utrustning, såsom en uppgraderad fjädring. Vissa Wrangler modeller är utrustade med fabriken satellitradio. Antennen för satellitradio är monterad på taket och sedan fastprogrammerade och ansluten till den bakre av fabriken radion. För att komma åt satellitradio antenn-anslutning, behöver man bara ta bort Wrangler radio och lokalisera anslutningen på dess baksida. Du kan behöva göra detta om du vill byta ut eller reparera radio fabriken satelliten. Saker du behöver
Wrench
Trim stick
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna Wrangler X huva. Vrid negativa muttern batterikabeln motsols med en skiftnyckel. Dra upp ledningen att koppla bort den från batteriet. Förutom att förebygga chock, förhindrar detta en kortslutning.
2

Pry runt den vänstra kanten av plasten panelen under A /C kontrollpanel. Dra den vänstra kanten bort, och sedan flytta till den högra kanten. Bänd den högra kanten ut, och sedan dra hela panelen bort.
3

Ta bort de två skruvarna bakom plasten panelen.
4

Pry runt främre kanten av den övre plast instrumentpanelen. Detta är panelen precis ovanför Wrangler X: s radio. Dra panelen och ta bort de två skruvarna bakom det.
5

Bänd längs den övre kanten av radion surround panelen. Du får tillgång till detta med den övre plasten bort instrumentpanelen. Dra radion surround panelen off för att komma till fyra radio-skruvar.
6

Ta bort de fyra skruvarna radio skjut radion mot dig. Undersök baksidan. Du kommer att se tre anslutningar. En av anslutningarna är en rund plugg, detta är standard antennkontakt. De övriga två anslutningarna är kablagen. Dessa är rektangulärt formade anslutningar. Den större anslutningen är radion kabelstammen. Den mindre sammanhang är satellitradio antennen sele. Koppla den mindre kablage om du vill ta bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82559.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.