Hur du ansluter en Sable CD-spelare

Mercury Sable delar mycket av sin design med Ford Taurus. Båda fordonen kräver samma förfarande för att avlägsna fabriken stereo och installera ett nytt sound däcksystem stereo. Förfarandet kräver användning av Ford DIN borttagningsverktygen. Verktygen är U-formade enheter som hjälper att extrahera beståndet radion från bilens instrumentbräda utan att behöva ta bort någon av instrumentbrädan panel. Använd en eftermarknad kit stereo installation att anpassa Sable stereo docka för att passa den nya CD-spelaren. Saker du behöver
Wrench, 10 mm Begagnad Ford DIN borttagning verktyg
Aftermarket stereo monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Sable och ta bort den negativa batterikabeln från fordonets batteri med en 10 mm nyckel. Lossa kabelns klämman och ta bort den från den negativa batterikabeln. Ställ in kabeln bredvid batteriet, bort från den negativa batterikabeln post tills CD-spelaren är installerad. Flytta till insidan av Sable.
2

in de två stiften på DIN demonteringsnycklarna i hålen i vardera änden av fabriken stereo ansikte. Skjut verktygen i sina fack tills de låses på plats.
3

Placera ett finger på varje hand i "U" i verktygen fortfarande utanför stereon, och dra ut den verktygen. Dra samtidigt stereo från instrumentbrädan.
4

Dra de vita kontakterna plast tråd från baksidan av fabriken radio. Koppla den svarta antennkabeln från uttaget på vänster sida av beståndet radions baksida.
5

Skjut fronten adaptern ur monteringssatsen i Sable stereo docka. Använd installationen ärmen om den ingår i den nya CD-spelaren. Skjut hylsan i öppningen på instrumentbrädan och böj metallflikarna nära fronten av hylsan med en skruvmejsel.
6

Anslut de vita plast trådanslutningsdon från Sable stereo docka i ledningen kontakterna på kabelnätet adaptern. Adaptern har markeringar på kontakterna för att visa vilken adapter får anslutas till vilken stereo ledningar kontakter.
7

Anslut kabelnätet adaptern leder till önskade uttag på baksidan av CD-spelaren. Anslut den svarta antennkabeln i FM-antennuttaget på vänster sida av CD-spelarens baksida.
8

Skjut CD-spelaren rakt in i Sable stereo docka. Skjut in den fronten adaptern (eller installation ärmen) tills den låses fast på båda sidor av enheten. Ta framsidan av CD-spelaren och försök att dra bort den från instrumentpanelen för att säkerställa att det sitter rätt. Återgå till batteriet.
9

Placera den negativa batterikabeln tillbaka runt Sable negativa batterikabeln. Dra kabeln till posten med nyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81474.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.