Hur man tar bort Deck Från en 2007 Mercedes C-Class

2007 års Mercedes C-klass är utrustad med en AM /FM stereo däck med inbyggd CD-spelare och satellit-radio förmåga. C-klass ägare som vill uppgradera till en mer kraftfull huvudenhet kan byta sin enhet fabriken chef för någon av flera eftermarknaden stereoapparater tillgängliga. Ta bort stereon innan du lägger en ny enhet till din C-klass stereo. Du kan välja en professionell borttagning eller du kan ta bort beståndet stereo själv och spara pengar. Saker du behöver
Skiftnyckel
Torx T-20 Socket och kör
Flat skruvmejsel
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft Mercedes 'huven och lossa den negativa klämman batterikabeln med skiftnyckel. Ta den negativa batterikabeln från batteriets minuspol och ställ den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Skjut lufthålen uppåt och bort de två skruvarna i botten på varje ventilationsöppning med en Torx T-20 skruvmejsel. Ta ventiler från Mercedes instrumentbrädan och ställ dem åt sidan. Tryck nedåt på de två plast flikarna högst upp i stereo montering med en flat skruvmejsel.
3

Dra askkoppen från mittkonsolen och ställ den åt sidan. Bänd de fyra clipsen runt växelspaken med en flat skruvmejsel. Lyft läderväska runt växelspaken axeln uppåt för att få tillgång till klipp på mittkonsolen.
4

Bänd två plastclips vid basen av mittkonsolen mot baksidan av fordonet med en skruvmejsel. Ta bort de två skruvarna i botten av mittkonsolen stereo montering med Torx T-20 skruvmejsel.
5

Bänd trim panelen som omger stereon och styr klimatet från instrumentpanelen med en platt skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon med en Phillips-skruvmejsel. Skjut stereo från bilens instrumentbräda docka och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82159.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.