Hur man gör Glasfiber Subbasar för en 1988 Mustang Hatch

Ford tillverkat över 50 000 enheter av 1988 Mustang Hatchback, vilket utgör cirka en fjärdedel av Mustangs produceras 1988. Bilen presenterade en 5.0L motor och höll mer aerodynamisk utseende av 1987 års GT-modellen. Luckan i Mustang tillåter mer utrymme på baksidan, där du kan sätta en subwoofer och öka basen av din stereo. Baslådor är oftast gjorda av trä eller glasfiber. Saker du behöver
Måttband
Hönsnät
Aluminiumfolie
formsläppmedlet
Glasfiber epoxy mix
fiberglasmatta
Måla Sandpapper
(tillval)

Visa fler instruktioner
1

Mät ut området i din 1988 Mustang som du ska använda för din subwoofer. Kontrollera också din subwoofer specifikationer för att se vilken volym av inneslutningen det kommer att fungera bäst i.
2

Dra ut den grundläggande designen för din glasfiber kapsling. Kontrollera matematik för att se till att du är nära att rätt volym specifikationerna (längd, höjd och bredd multipliceras ihop lika volym) så att din subwoofer ska låta så bra som möjligt på baksidan av din Mustang.

3

Skapa din glasfiber hölje mögel ur hönsnät genom att flytta tråden tills den är på rätt plats. Mät när du är klar för att säkerställa att det är rätt storlek. Täck formen med aluminiumfolie, sedan spraya den med ett formsläppmedel. Detta kommer att hjälpa dig att få formen ut från under glasfiber när du är klar. Tillsammans
4

Blanda harts och en härdare för att skapa en epoxi. Kontrollera dina glasfiber blandning instruktioner för de exakta beloppen, eftersom det varierar med märke. Se till att du gör detta i en metallbehållare, som epoxi kan smälta andra typer av material.
5

Använd en pensel för att applicera epoxi på en bit glasfiber matta och sedan lägga mattan på din kapsling mögel. Upprepa denna process med mer glasfiber mattan tills höljet är täckt. Låt glasfiber botemedel för över en timme.
6

bort mögel hönsnät underifrån glasfiber. Om du använt medlet mögel avlägsnande föreslås i steg 3, bör denna process vara enkelt. Om du inte gjorde det, kan du använda en rad olika verktyg för att bända upp formen ut.
7

Sand din subbas inneslutningen tills du har tagit bort eventuella ojämna kanter.
8

Måla baslåda för din 1988 Mustang om så önskas. Använd sprayfärg för en jämn finish. När du låter färgen torka, är din baslåda komplett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82531.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.