Hur man byter en Mach 460 huvudenhet

Mach 460 ljudsystem är en premium ljudpaket finns i vissa årsmodeller av Ford Mustang. Den Mach 460 systemet ingår en förstärkare och en subwoofer-system, vilket gör apparatbyte fabriken huvudet lite svårare än med andra fordon. Vissa kablar måste anslutas i en atypisk form för att driva förstärkaren och sub-woofers. Saker du behöver
eltejp
Skiftnyckel
lödning pistol (valfritt) katalog Wire strippor
Kablage
Visa fler instruktioner
1 < p> Koppla bort den negativa (svarta) batterikabeln från batteriet. På vissa Mustangs kabeln hålls på plats med en skruv som måste lossas med en skiftnyckel innan borttagning.
2

i parkeringsbromsen och flytta växeln till neutralläge.

3

Avlägsna shifter bezel och center panel genom att dra dem mot dig själv samtidigt som du trycker på release utlöser. Placeringen av dessa triggers varierar beroende på år av Mustang. Konsultera instruktionsboken för hjälp med detta steg. Tryck på release trigger på baksidan av elkablar till cigarettändaruttaget och klimat styrknappar för att koppla bort dem.
4

Lossa de två skruvarna som håller spelaren fabriken CD på plats och ta bort Fabriken CD-spelaren genom att dra det mot dig själv. Koppla bort alla elektriska anslutningar på baksidan av fabriken CD-spelaren.
5

Strip en halv tum av avskärmning av av alla kablar i kabelnätet och alla kablar från CD-spelaren med hjälp av tråd strippor.
6

Anslut alla högtalarkablar från selen till motsvarande högtalarkablar från CD-spelaren. Anslut alla av jordkablar tillsammans från båda enheterna. Anslut amp kablar från ledningsnätet till remotekabel från CD-spelaren. För att ansluta kablarna, bara vrida exponerade ledningar tillsammans och sedan svepa den exponerade arean av ledningar med eltejp. För en starkare koppling, kan du löda dessa anslutningar tillsammans med en lödning pistol.
7

Anslut den negativa batterikabeln och slå på Mustang att testa huvudenheten för att se till att det fungerar korrekt. Inte glömde att koppla bort batterikabeln efter test, eftersom du kommer fortfarande att arbeta med elektriska ledningar när du installerar instrumentpanelen.
8

Skjut den nya huvudenheten i det tomma området som tidigare innehaft den Fabriken CD-spelare. Säkra det med samma bultar som höll spelaren fabriken CD på plats. Installera alla instrumentbrädan trim objekt i omvänd ordning som de togs bort i. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82436.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.